WALL TO WALL: LIVE & LOCAL II

Date : 22 / nov / 2024
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Gratis

WALL TO WALL: LIVE & LOCAL II

Live & Local, dat is de enige eis voor deze avond; lokaal talent, live op het podium. Zelf optreden? Lees hieronder verder hoe je je aanmeld! Kom je als bezoeker? Let dan ook goed op, want met jouw ticketaankoop heb je invloed op het programma. Het werkt namelijk zo, hieronder zie je een lijst van artiesten die ieder hun eigen ticket aanbieden. Des te meer stemmen een act krijgt, des te beter de podiumplek. Een democratische invulling van het blokkenschema dus. Alle acts krijgen even veel betaald en even goede zorg vanuit het team en de technici. De programmeur maakt een voorselectie zodat we de gehele avond gegarandeerd worden getracteerd op kwaliteit. Dus, op wie stem jij?

Hoe ziet de avond er uit? Verdeeld over 3 podia, zullen 12 bands zorgen voor ruim 350 minuten aan live-muziek. We sluiten de stemtickets voor de avond begint zodat het definitieve blokkenschema opgemaakt kan worden. Mits er nog tickets zijn zullen er dan algemene tickets beschikbaar gesteld worden. Deze pagina zal later aangevuld worden met een korte toelichting over iedere band.

Inschrijving:
Op 22 november keert Wall to Wall: Live en Local terug vanwege het succes van vorig jaar! Op 4 podia zullen 12 bands optreden, vertegenwoordigend verschillende doelgroepen en muziekgenres. Als muzikant of band die rock, jazz, hiphop of folk speelt, moedigen we je aan om je in te schrijven. De inschrijving sluit op 11 juni, dus zorg ervoor dat je snel je demo en persfoto naar amy@poppodiumdemeester.nl stuurt!

Omdat het belangrijk is dat we weer met zijn allen aan de promotie trekken, werken we weer met het systeem wat onze programmeur Stefan heeft bedacht:
‘’Heb je al een goede demo en persfoto bij de hand? Ga dan snel naar de site en misschien behoor jij of jouw band wel tot een van de 12 deelnemers die mogen optreden bij dit indoor festival. Het mooiste is: elke uitgelote deelnemer krijgt een eigen ticketlink voor de kaartverkoop. Het aantal zelf verkochte tickets bepaald welk tijdslot je krijgt. Dus hoe meer tickets je verkoopt, hoe groter het podium en des te langer de speeltijd. Mail dus snel je demo met persfoto naar amy@poppodiumdemeester.nl want de inschrijving sluit op 12 mei.’’
De deelnemers worden 15 mei door de jury bekendgemaakt! Iedere deelnemer wordt verzien van professionele begeleiding en een gelijke vergoeding van 100.- per act.

Dus:
-Ben je live muzikant
-Heb je minimaal 20 minuten eigen materiaal
-Beschik je over een demo of liveregistratie
-Ben je beschik op 22 novemer
-En, wil je optreden voor een volle zaal?
Meld je aan: amy@poppodiumdemeester.nl

De inschrijving sluit op zondag 12 mei 0:00 uur
Op woensdag 15 mei maken we de selectie bekend. De jury is omkoopbaar met rode wijn, hoe duurder, hoe beter.

[foto 1]