TIMBAZO

SALSA IN CONCERT + AFTERPARTY MET DJ's
Date : 17 / nov / 2018
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €10,- ONLINE: €11,50 | AVONDKASSA €13,-

SALSA IN CONCERT: TIMBAZO

VVK: DEUR €10,- ONLINE: €11,50 | AVONDKASSA €13,-

TIMBAZO

Nils Fischer uitmarkt 2015 foto eric v nieuwland221446

Biografie Timbazo

Timbazo is een wervelende latin-band die garant staat voor een uitbundig dansfeest. De internationale groep verenigt de intensiteit van de Cubaanse timba met jazz en ‘salsa dura’. De bandleden zijn afkomstig uit Colombia, Cuba, Nederland, Duitsland, VS, Puerto Rico, Venezuela en Curaçao. Oprichter Nils Fischer, één van de beste percussionisten die Europa rijk is, koos een topbezetting waaronder drie geweldige salsa-zangers. Timbazo’s eerste album ¡Gracias Joe Cuba! deed de salsawereld schudden op haar grondvesten: het werd gekozen tot beste salsa-album van het jaar door de internationale pers. Na talrijke concerten op onder meer North Sea Jazz en vele grote zomerfestivals volgde het tweede album ‘Rumberos a Montón’ [vertaling: “Een groot feest”].

Oor:  ‘Met een hopelijk broeierige zomer op komst is dit verreweg de meest gevarieerde en beste Latijnse dansplaat van het moment’.

De Telegraaf: “Nils Fischer & Timbazo is een aanrader, de muziek knalt letterlijk je voorjaarsdip weg.

Het is moeilijk stilzitten bij de jazz, de salsa dura en de Cubaanse timba, voetjes van de vloer en dansen, dansen dansen maar!”

Links
Website Timbazo