THE OVERSLEPT

Support: The Young River
Date : 22 / dec / 2017
Tijd : 19:30 UUR Aanvang: 20:00 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: DEUR €5,- ONLINE: €6,30 | AVONDKASSA €8,-

THE OVERSLEPT (3FM_TALENTS)

VVK: DEUR €5,- ONLINE: €6,30 | AVONDKASSA €8,-

THE OVERSLEPT

Press Main2017_klein

Biografie The Overslept

The Overslept is een Nederlandse pop rock band uit mediahoofdstad Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal – allen destijds actief in de alternatieve skate scene – besluit in 2014 hun krachten te bundelen met het voornemen old school pop punk nieuw leven in de blazen door het genre te combineren met elementen uit de 80’s en hedendaagse rockmuziek. Het resultaat is frisse popmuziek met een stevige lading. Live staat The Overslept als een huis, met tonnen energie en een stoere uitstraling, terwijl het repertoire tegelijkertijd een pop-minded publiek aanspreekt.

In juli 2016 verschijnt single ‘Social Circle’. The Overslept neemt vervolgens deel aan de Popronde en doet een optreden tijdens de aftershow van Panic! At The Disco in de toenmalige Heineken Music Hall (nu AFAS Live). Niet veel later tekent de band een deal met platenlabel 8Ball Music, staan ze in het voorprogramma van Busted in Paradiso en spelen ze tijdens Giel Beelen’s nieuwe live-programma 3FM On Stage.

Nu is het tijd voor nieuw werk. In juni brengt de band een nieuwe single uit, getiteld ‘Little Miss Has-Been’, wat The Overslept de titel 3FM Talent oplevert.

De band heeft hoorbaar grote muzikale stappen gezet. “De single is een weerspiegeling van waar we nu staan als band; we zijn een stuk volwassener dan voorheen, zonder dat we onze punk roots en speelse kant uit het oog verliezen.”  Opvolger ‘Stolen Car’ beland eveneens op de 3FM playlist.

In het najaar van 2017 zal The Overslept een clubtour doen.

THE YOUNG RIVER

The Young River HiRes Web

Biografie The Young River

Catchy melodieën, mooie harmonieën en veel snaargeweld; The Young River is een Nederlandse Pop/Rock band met invloeden uit de Country en Pop-punk. De band bestaat uit gitarist en leadzanger Nick Jongejan, bassist Timmy Steenstra Toussaint en drummer Gijs de Waal die elkaar op de Rockacademie hebben ontmoet. Wat deze samenstelling zo uniek maakt is dat zij vanuit drie verschillende achtergronden één gezamenlijke liefde hebben voor Country muziek.

Met een combinatie van elektrische- en akoestische gitaren, meerstemmige vocalen, banjo en mandoline weten ze met hun vrolijke muziek een zomerse sfeer neer te zetten die veel weg heeft van de bekende Nashville sound.

Grote voorbeelden voor de band zijn artiesten zoals: Keith Urban, Taylor Swift en Simple Plan.
De main-focus van de band is om de komende tijd muziek uit te brengen zodat men kennis kan maken met deze muziekstroom; ‘The Young River’.

Links
Website The Overslept