THE OVERSLEPT - ACOUSTIC - EXTRA SHOW

Extra Show
Date : 26 / feb / 2021
Time : 21:30 UUR Aanvang: 21:45 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : DUO TICKET (TOEGANG VOOR 2 PERS.): € 27,00
Cancelled

THE OVERSLEPT – ACOUSTIC – EXTRA SHOW

DUO TICKET (TOEGANG VOOR 2 PERS.): € 27,00

Helaas kon dit evenement niet opnieuw verplaatst worden. In overleg met de artiest is besloten om de tour te cancelen. Stuur voor restitutie een mail naar Refund@demeesteralmere.nl dan wordt er gezorgd dat het aankoopbedrag op de juiste rekening wordt teruggestort.
Er is ook goed nieuws! The Overslept doet een unieke live-stream vanuit het Paard in Den Haag op 27 februari, inschrijven kan via deze link: https://www.paard.nl/event/the-overslept-3/

Let op, deze show stond oorspronkelijk ingepland op 5-2-2021. Dit is de nieuwe datum voor dit evenement. Als je al tickets hebt blijven deze gewoon geldig. Houd deze pagina en je mail in de gaten voor actuele informatie.

**Dit is een extra-show! **
De eerste show verkocht binnen 12 uur tijd uit. In overleg met de band bieden we daarom een tweede show aan op dezelfde avond. Deze show is later dan de eerste show, houdt je ticket en de website in de gaten voor actuele informatie.

The Overslept staat bekend om hun catchy poprock songs. Het viertal bracht de afgelopen tijd in de studio door om een aantal van deze songs in een akoestische jasje te steken. De afgelopen weken verscheen er iedere vrijdag één op de welbekende streamingdiensten. Deze tracks worden gebundeld op een EP met de toepasselijke titel ‘Acoustic EP’, die uitkomt op vrijdag 11 december!

The Overslept

De Meester in Corona-tijd.
Naar een concert gaan in Corona tijd? Dat kan hopelijk snel weer. Maar, ook de pop-sector heeft een aantal regels te volgen. Zo mag je applaudisseren, maar niet juichen. Er mag gedanst worden, maar wel vanuit je stoel. Er mag omhelst worden, mits je uit het zelfde huishouden komt. Kortom, er zijn een aantal regels die we met z’n allen moeten bewaken. Het naleven van deze regels doen we niet alleen voor onze eigen gezondheid, maar ook die van anderen. Dus, geef elkaar de ruimte (1,5 meter), volg de aangewezen looproutes, wacht op je beurt, verwissel niet van stoel tijdens de voorstelling, desinfecteer je handen, sta alleen op om naar het toilet te gaan en geef niet in aan de drang om mee te zingen. Het is beleid vanuit de Meester om tijdens alle loopbewegingen een mondkapje te dragen. Het kapje mag dus af zodra u zit. We merken dat niet iedereen dit makkelijk vindt, maar de regel is indiscutabel, neem dit dus in overweging alvorens uw komst. Helaas blijft de bar tot nader order gesloten. Als we hier met z’n allen op letten kunnen we aankomende weken blijven genieten van popcultuur, juist nu.

Biografie The Overslept

The Overslept is een Nederlandse rockband, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang en gitaar), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal besluit in 2014 hun muzikale krachten te bundelen. Na hun deelname aan de Popronde tekent de band bij 8Ball Music. Het viertal wordt in juni 2017 gebombardeerd tot 3FM Talent en in augustus van dat jaar verschijnt de aanstekelijke hitsingle ‘Stolen Car’, die niet van de radio te slaan is. Live staat The Overslept garant voor een stevige en energieke set. Zo was de band al te zien als voorprogramma van Panic! At The Disco en Paramore in AFAS Live, op Pinkpop, Paaspop en Noorderslag. Na de EP ‘Signals’ released de band dit jaar de singles ‘Long Way Down’ en ‘Waste Of Love.’ In maart 2020 start de ‘Waste Of Love’ clubtour van de band.