THE OVERSLEPT

SUPPORT: BOTTLES OF LOVE
Date : 9 / mrt / 2019
Time : Open:19:30 support: 20:00 The Overslept: 21:00 Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €8,- ONLINE: €9,50 | AVONDKASSA € 11,-

THE OVERSLEPT

VVK: DEUR €8,- ONLINE: €9,50 | AVONDKASSA € 11,-

THE OVERSLEPT – MARCH 2019 TOUR
Deur open: 19.30 / support act: 20.00 / The Overslept 21.00.

 

THEOVERSLEPT_2018_2

Biografie The Overslept

The Overslept is een Nederlandse rockband uit Hilversum, bestaande uit jeugdvrienden Sem Jonkhout (zang en gitaar), Tommy van der Leer (bas), Daniël van den Brink (drums) en Délano Ladurner (gitaar). Het viertal besluit in 2014 hun muzikale krachten te bundelen. De sound van de band ontwikkelt zich sindsdien van een old school poppunk geluid tot een serieuze en toegankelijke rock sound.

Via de Popronde speelt de band zich met haar nieuwe sound in de kijker en tekent bij 8Ball Music. Het viertal wordt in juni 2017 gebombardeerd tot 3FM Talent en in augustus van dat jaar verschijnt hitsingle ‘Stolen Car’ – vergezeld door een videoclip van wereldformaat. ‘Stolen Car’ kan naast 3FM rekenen op support van Radio 538, Q-Music en Veronica.

Ook live staat The Overslept garant voor een stevige en energieke set. Zowel instrumentaal als vocaal staat de performance als een huis, zo bewees de band op het Serious Request podium in Apeldoorn en in AFAS Live met Panic! At The Disco en Paramore.

BOTTLES OF LOVE

BOL-2

Biografie Bottles Of Love

Met debuutalbum ‘Hush’ dat op #35 binnenkwam in de Album Top 100 maakte Bottles Of Love een vliegende start. De genadeloos pakkende hyperpop wordt met zo’n overtuiging gebracht dat de band in 2017 niet van de festivals was weg te slaan.

Na een clubtour met Call It Off dook de Dordtse formatie, onder leiding van de flamboyante frontman Willem Jonker, direct weer de studio in: de band was op haar scherpst en dat gevoel moest direct worden vastgelegd in de Mailmen Studio van Martijn Groeneveld (Rondé, Dotan, Blaudzun).

2018 lijkt voor Bottles of Love niet meer te houden. Een contract bij Agents After All, een tour met Barry Hay én de succesvolle release van nieuwe singles zetten de band definitief op de vaderlandse popkaart. ‘While We’re Young’ werd dit voorjaar plat gedraaid op 3FM (Michiel Veenstra) en Veronica (Giel Beelen). Bottles of Love werd geselecteerd voor de Popronde; ze zijn nu al één van de meest geboekte acts van het reizende festival.

De rest van 2018 was Bottles of Love door het hele land te zien tijdens reizend festival Popronde. In november en december supporten ze de uitverkochte clubtour van Roxeanne Hazes.

25 Januari 2019 kwam de nieuwe single ’25’ uit, Met live beelden van een uitverkochte AFAS show.

Links
Website The Overslept
Website Bottles of Love