SCHEMERLAMP FESTIVAL

'De Klassiekers' keert terug!
Date : 24 / jun / 2022
Time : 19:00 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Kleine zaal
Tel : AVONDKASSA: € 13,00 | VVK DEUR: € 10,00 | VVK ONLINE: € 11,50

SCHEMERLAMP FESTIVAL

AVONDKASSA: € 13,00 | VVK DEUR: € 10,00 | VVK ONLINE: € 11,50

Het Schemerlamp Festival keert terug met wederom een te gekke en intieme line-up. Stap binnen in de huiskamers van De Meester waar geweldige muzikanten hun meest intieme en oprechte shows neerzetten. Naast hun eigen repetoire pakken vele muzikanten deze avonden aan als gelegenheid te spelen wat ze zelf heel mooi vinden. Vrijdag 24 juni 2022
staan Michel van Dijk & Ferdinand Bakker en Wim Budding + een nog bekend te maken derde en vierde naam op het Schemerlamp Festival.

** Michel van Dijk & Ferdinand Bakker (Alquin / LONE)**

Michel van Dijk & Ferdinand Bakker

Met Michel van Dijk & Ferdinand Bakker kunnen we twee grote namen uit de geschiedenis van de Nederpop aankondigen. Beiden waren in de zeventiger jaren de voormannen van de legendarische Delftse band Alquin. Tegenwoordig opereren zanger/tekstschrijver Van Dijk en componist, gitarist, violist en pianist Bakker onder de naam LONE. Als duo spelen ze naar eigen zeggen “een andere interpretatie van de blues”, doorspekt met overige roots-invloeden als soul, rock, jazz en Bach. Uiteraard zal een aantal klassiekers van Alquin, denk aan ‘Wheelchair Groupie’, niet in hun optreden ontbreken!

** Wim Budding**

Wim Budding

Wim Budding is een muzikale duizendpoot die al diverse projecten op zijn naam heeft. Momenteel is hij de frontman van de Budding Blues Band. Maar velen kennen hem ook van de Classic Albums avonden in de Meester. Zo heeft hij met de band Big Cab al drie Classic Albums onder handen genomen. namelijk: Rumours van Fleetwood Mac, Hotel California van de Eagles en Stickey Fingers van de Rolling Stones. Maar, laten vooral niet zijn fenomenale uitvoering van Eric Clapton’s Unplugged vergeten.