ROBIN KESTER

THIS IS NOT A DEMOCRACY
Date : 22 / okt / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Tel : AVONDKASSA: € 12,00 | VVK DEUR: € 8,50 | VVK ONLINE: € 10,00

ROBIN KESTER

AVONDKASSA: € 12,00 | VVK DEUR: € 8,50 | VVK ONLINE: € 10,00

Disclaimer: We kunnen niet voorzien welke corona maatregelen blijven, verdwijnen of zullen terugkeren. Houd er dus rekening mee dat de voorwaarde van jouw concertbezoek gaandeweg kunnen wijzigen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld niet uitsluiten dat er in de toekomst voor sommige evenementen ‘Testen voor toegang’ zal worden ingevoerd. Per evenement zal je een e-mail krijgen met alle voorwaarde waar je rekening mee dient te houden bij je bezoek. Heb je toch vragen of twijfels? Neem contact met ons op per mail of telefoon.

De afgelopen jaren bracht de Utrechtse Robin Kester met een zekere regelmaat liedjes uit die de aandacht trokken vanwege de fraaie dromerige zang en de verrassende arrangementen. Nu ze zeven van haar mooiste nummers heeft verzameld op het mini-album This Is Not a Democracy valt nog eens extra op hoe knap Kester ieder liedje vormgeeft. Zoemende elektronica, meanderende gitaarpatronen en ploppende baslijnen geven ieder liedje een aparte sfeer.

Biografie Robin Kester

In een studio in een leegstaande, voormalige psychiatrische instelling, experimenteerden Kester en haar producer Marien Dorleijn (Moss) met retro gitaren, vintage synthesizers en een antieke vibrafonette om dromerige weelderige producties te creëren, geïnspireerd door de pop uit de jaren 70, haar verleidelijke stem en uitgesproken gitaarspel. als finishing touch. Robin Kesters mini-album This Is Not A Democracy is nu verkrijgbaar op AT EASE.

Voorheen speelde Robin Kester in vele verschillende bands maar ze besloot uiteindelijk alle tijd en energie in haar eigen muziek te steken. Een juist besluit, want het gaat haar voor de wind. Ze maakt dromerige folkpop met invloeden van Kate Bush, Lisa Hannigan en Nick Drake. Kenmerkend voor haar stijl zijn open gitaarstemmingen, waardoor aangename en soms onverwachte harmonieën ontstaan. De debuut EP Peel the Skin zit eraan te komen.