RESERVOIR DOGS BAND WITH GEORGE BAKER!

25 YEARS RESERVOIR DOGS ANNIVERSARY
Date : 18 / feb / 2017
Tijd : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Bekijk Facebook event
Prijs : VVK: € 12 | DEUR: € 15

RESERVOIR DOGS BAND WITH GEORGE BAKER!

VVK: € 12 | DEUR: € 15

Stap in de wereld van Quentin Tarantino’s spaghettiwesterns, maffioso’s en vampieren. De Nederlands/Belgische 7-mans formatie Reservoir Dogs Band brengt de cult en de pulp van de beroemde en beruchte films naar het podium met speciale gast: George Baker.

RESERVOIR DOGS BAND

band high res

Biografie Reservoir Dogs Band

“Spreading the words and music of Quentin Tarantino”.

Niet alleen zijn Tarantino’s films doorspekt met satire, geweld en absurde wendingen, ook de muziek is altijd kenmerkend. Reservoir Dogs Band deinst er niet voor terug om de bekende klassiekers en minder bekende parels uit het oeuvre van de Amerikaanse filmmaker te halen en deze in een dampende show te verwerken. Little Green Bag, Son Of A Preacher, Bang Bang, Misirlou, Stuck In The Middle en vele anderen zijn herschreven en opnieuw gearrangeerd voor de ultieme Tarantino-ervaring.

De filmbeelden die achter de band vertoond worden, verhogen de sfeer en zorgen voor een extra adrenalineboost, voor zover dit nog kan met deze band !

Reservoir Dogs Band speelde de afgelopen jaren vooral in Nederland en deed ook een tour in Spanje. Ze speelden oa. In 013, Paradiso, Melkweg, Paard van Troje, Mezz, Grenswerk en op diverse festivals in Nederland.

Bandleden: Bill aka Mr.Pink, Vincent Vega aka Mr.Blonde, Aldo Raine aka Mr.Orange, Mr. Nice Guy Eddy aka Mr.White, Stuntman Mike aka Mr.Brown, Mr.Wallace aka Mr.Black , Jackie Brown aka Mss.Brown and on request special guest George Baker.

George_Baker_-_TopPop_1974_2

Website Reservoir Dogs Band