RED CUP PARTY: HAWAII EDITION (18+)

I.S.M. STUDENTENVERENIGING ENDZJIN
Date : 7 / sep / 2018
Time : 20:00 UUR (18+) Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €5,- ONLINE: €6,50

RED CUP PARTY: HAWAII EDITION (18+)

VVK: DEUR €5,- ONLINE: €6,50

1936241_700217433452035_5754158196310694162_n
Waan je in de sferen van American Pie en Project X: Red Cups, beerpong, drank en spelletjes. Mocht je nog niet overtuigd zijn, bieden wij ook hotdogs aan, gratis popcorn en draait de DJ van Carly Rae Jepsen tot Macklemore naar Blink182. Samen met studentenvereniging Endzjin wordt dit de 4e editie! Wij denken een mooie seizoensopener!

live: THE HILLBILLY MOONSHINERS (canceled) De frontmant heeft zijn voet gebroken. De band  zal dus niet optreden op deze avond.

The-Hillbilly-Moonshiners

Biografie The Hillbilly Moonshiners

The Hillbilly Moonshiners zijn een hedendaagse bluegrassband uit het zuiden van Nederland en spelen je favoriete songs van toen en nu. That’s right, folks! The Hillbilly Moonshiners dompelen jouw dierbaarste hitjes onder in smerig Louisiaans moeraswater. Yee-haw! Deze vijf vettige, ongemanierde Zuiderlingen (of Rednecks, wat je wil) houden wel van een feestje, op z’n rednecks. Herbeleef klassiekers van artiesten als George Baker en Bon Jovi of ga uit je dak op hedendaagse Top 40 hits van Katy Perry, Miley Cyrus, Beyoncé, Pharrel en anderen. Dus, sla die zelf gebrouwen, vitaminerijke moonshine achterover en schud die billen als in de Summer of ’69!

In september 2014 bracht The Hillbilly Moonshiners Bluegrass Band zijn debuutsingle ‘Single Ladies’ uit. Deze hymne aan eenzame huisvrouwen is bekend van de chique jongedame Beyoncé.

The Hillbilly Moonshiners stonden eerder al op festivals als Dauwpop, Bevrijdingsfestival Limburg en Dicky Woodstock, hadden airplay op NPO Radio 2 en NPO 3FM en speelden de afgelopen twee jaar meer dan tweehonderd shows in popzalen als Muziekcentrum de Bosuil (Weert), Mezz (Breda), Luxor Live (Arnhem) en Grenswerk (Venlo).

De activiteiten die we deze avond aanbieden zijn:
– Battleshots(zeeslag)
– Beerpong
– Flip cup
– Opbouwen/afbreken van red cup toren
– Bier estafette
– Wet t-shirt contest
– Peanut butter jelly time
– Donut happen
– Ice bucket pong
– Waterslide

Prijs van een bier/fris : € 2,-
Prijs van een pitcher : € 10,-