PULL-UP | 16+ CLUBNIGHT MET FREDDY MOREIRA & FRIENDS

Date : 8 / apr / 2023
Time : 22:00 UUR
Aanvang: 22:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : EARLY EARLY BIRD: € 6,00 | EARLY BIRD: € 10,00 | NORMAL BIRD: € 12,50 | LATE BIRD: € 15,50

PULL-UP | 16+ CLUBNIGHT MET FREDDY MOREIRA & FRIENDS

EARLY EARLY BIRD: € 6,00 | EARLY BIRD: € 10,00 | NORMAL BIRD: € 12,50 | LATE BIRD: € 15,50

Het enige feest waar je wel binnen komt als je 16 jaar of ouder bent. Met niemand minder dan Freddy Moreira & Friends trappen we de eerste editie van Pull-Up af. Deze club avond is er speciaal voor de jongeren die van het uitgaansleven willen proeven zonder de ID van hun oudere broer of zus te lenen. Er zit geen leeftijdslimiet aan de avond en voor 18+’ers wordt er gewoon alcohol geschonken.

Freddy Moreira & Friends
Next to his high-energy style the down to earth Freddy Moreira is known as a real ladies man. Freddy is one of the most-booked Dutch artists due to his explosive live shows, extremely good mixtapes and entertaining DJ sets. As an artist of growing international stature, Freddy constantly tours through Europe, South America and the Caribbean. His tracks are supported by Major Lazer, Hardwell, Mad Decent and many other big names from the industry.

Tijden: 22:00-3:00
Leeftijd: 16+
Alcohol leeftijd: 18+
**Tickets: **
Early Early Bird 8.-
Early Bird 10.-
Normal Bird 12,50
Late Bird 15.-

*Pull-Up is een nieuwe clubnight ontwikkeld om vanaf 16 het nachtleven te laten ervaren. Pull-Up hanteerd zero tolerance t.o.v. drug en alcohol onder minderjarige. Bij wederverstrekking zal zowel de ontvanger als de verstrekker uitgezet worden. We streven naar een dansavond met een verantwoorde sfeer.

Promotor Worden van Pull-Up?
Als promotor treed je op als ambassadeur van Pull-Up 16+ Clubnight, je maakt ieder feest bekend onder je vrienden en contacten en zorgt natuurlijk dat ze tickets kopen met jouw persoonlijke code. Met die code krijgen ze 20% korting om ze te motiveren jouw code te gebruiken.

Promotor zijn betekend dat we iets van je verwachten, maar ook een hoop kunnen bieden. Zo verwachten we een positieve houding en goede motivatie. Je hebt een vlotte babbel en durft anderen aan te spreken. Je post regelmatig over het evenement en denkt graag mee over andere kansen. Daar staat tegenover dat zelf gratis toegang krijgt voor ieder evenement wat je promoot. Je krijgt voorrang bij de entree en je kunt ook gratis drankjes sparen. Tot slot rijken we een shoptegoed van 100.- euro uit aan de promotor die de meeste tickets heeft verkocht.

Hoe werkt het dan precies?
Je meld je aan via een DM naar het IG acc. van de Meester. Hierin geef je je naam, leeftijd en mobiele nummer door zodat we je kunnen registreren. Vervolgens krijg je van ons een unieke kortingscode en een ticketlink. Je zal in een What’s App groep geplaatst worden met andere Promotors, deze wordt gebruikt om informatie en content de delen.

Op de dag van het evenement zelf draaien we de cijfers uit om te bepalen waar in het reward systeem je uit komt.
(4) Gratis entree
(10) Gratis entree + Voorrang entree
(15) Gratis entree + Voorrang entree + 2 drankjes
(25) Gratis entree + Voorrang entree + 5 drankjes
(—) 100.- shop tegoed**
** Het shoptegoed gaat naar de beste promotor boven de 25 verkochte tickets. Je krijgt dit tegoed in de vorm van een cadeaubon voor een winkel naar keuzen.
Alle Promotors ontvangen op de dag zelf een screenshot van de verkochte tickets, dit doen we voor de transparantie.