POPRONDE ALMERE

DESPICABLE HEROES, DEATHTRAP & VOIDCRAWLER
Date : 28 / sep / 2019
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20:00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : GRATIS
On Sale

POPRONDE ALMERE

GRATIS

Zaterdag 28 september 2018 wordt het centrum van Almere omgetoverd in een groot, gratis toegankelijk festival. Door het gehele centrum van Almere is het ook dit jaar weer één spetterend feest! Dit jaar strijkt de Popronde voor de achtste keer neer in Almere.

De Popronde is een landelijk reizend festival, dat bands de mogelijkheid geeft buiten de eigen regio te spelen en zich te presenteren voor nieuw publiek, pers en programmeurs. De optredens vinden plaats in cafés, theaters en poppodia in het centrum van elke stad. De Popronde is gratis toegankelijk voor publiek.

Dit keer hebben wij de volgende bands in De Meester: Despicable Heroes, Deathtrap en Voidcrawler!

DESPICABLE HEROES
despicable Heroes

Biografie Despicable Heroes

Barnevelds beste moderne metalband Despicable Heroes is terug met hun nieuwe EP ‘Echelon’

(2019). En laat hun volle potentie zien van met melodieus en laag gestemde riffs. Met leuke Sing-a-longs, met een gast vocalist van Morrison de Boer (inferum) en Alma Alizadeh ( For i Am king)

Gekroond als winnaars van Dutch Metal Battle 2018, door beide jury en publiek gekozen. Despicable Heroes laten zien dat ze meer dan klaar zijn om met de grote artiesten mee te doen. En zijn line-up van grote festivals zoals baroeg open air, Stonehenge, tattoofest en No Sleep.

DEATHTRAP
deathtrap

Biografie Deathtrap

Hard, ruig, smerig en in your face zijn een paar goede voorbeelden om DEATHTRAP en hun eigen merk van heavy hardcore, groove metal en southern rock te omschrijven. Bij hun show worden een paar dingen duidelijk: Het dak zal er hoe dan ook afgeblazen worden, de vonken zullen er vanaf vliegen en de enige versnelling die DEATHTRAP kent is de vijfde versnelling. 

VOIDCRAWLER
2019-09-04 (1)

Biografie Voidcrawler

Agressief, Luid en intens optreden. In 2019 kwam hun EP ‘Maddening Descent’ uit via Blindsided Records. Met 5 nummers die je meenemen in de leegte met verwoestende riffs en stekende zang.

Links
Facebook Despicable Heroes
Facebook Deathtrap 
Facebook Voidcrawler