MEESTERLIJKE POPQUIZ 9#: VALENTIJN EDITIE

Het is weer PopQuiz tijd!
Date : 11 / feb / 2022
Time : 18:30 UUR
Aanvang: 19:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : TEAM VAN 2 PERSONEN: € 8,00 | TEAM VAN 3 PERSONEN: € 12,00 | TEAM VAN 4 PERSONEN: € 16,00 | TEAM VAN 1 PERSOON: € 4,00

MEESTERLIJKE POPQUIZ 9#: VALENTIJN EDITIE

TEAM VAN 2 PERSONEN: € 8,00 | TEAM VAN 3 PERSONEN: € 12,00 | TEAM VAN 4 PERSONEN: € 16,00 | TEAM VAN 1 PERSOON: € 4,00

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontroleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

Het is weer bijna valentijnsdag: dé dag van de liefde! En wat is leuker om deze dag te vieren bij ons in de Meester met de Meesterlijke PopQuiz #9: De Valentijn editie! Ben jij er klaar voor om je muzikale kennis te testen? Met niemand minder dan Quizmaster Sander Hoek zullen we door de muzikale vragen gaan onder het genot van een drankje. We bieden ruimte voor een beperkte hoeveelheid teams, dus wees er snel bij! De tickets koop je voor je hele team tegelijkertijd, er zijn tickets voor een team van 1 persoon, team van 2 personen, team van 3 personen en een team van 4 personen. Staat één van deze tickets er niet meer tussen? Dan is deze helaas uitverkocht. Op is op!

Tijdschema

18:30 uur Deuren open

19:00 uur Start quiz, zorg dat je optijd aanwezig bent.

De quiz telt een tal van rondes met verschillende thema’s en vragen, tussen de rondes is er tijd om een drankje te bestellen en te toiletteren.

Uiterlijk 21:30 zal de winnaar bekend gemaakt zijn, er is dan nog ruimte je drankje rustig op te drinken.

We zullen binnen de huidige maatregelen om 22:00 sluiten.

Na afloop zullen Sander en Kelly traditie getrouw voor live muziek zorgen, heb je een verzoekje voor je geliefde? Mail naar info@demeesteralmere.nl uiterlijk voor 4 februari.