OKTOBERFEST ALMERE 2021

OKTOBERFEST ALMERE
Date : 16 / okt / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Tel : VVK DEUR: € 6,00 | VVK ONLINE: € 7,50 | AVONDKASSA: € 9,00

OKTOBERFEST ALMERE 2021

VVK DEUR: € 6,00 | VVK ONLINE: € 7,50 | AVONDKASSA: € 9,00

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontrolleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

Al jaren hét Oktoberfest van Almere! Duits bier, bierpullen, dirndl’s, lederhosen, gekkigheid én Duitse hits. Zo proberen we elk jaar een klein beetje het Oktoberfest naar Almere te brengen. Om de sfeer er bij binnenkomst meteen in te brengen wordt je bij de entree al getrakteerd op een bierpul.

Vorig jaar heeft de Meester een aangepast Oktoberfest gehad, een diner, maar dit jaar is het weer tijd voor een ouderwest gezellig feest. Kom op zaterdag 16 oktober naar de Meester en vier het Oktoberfest.

In samenwerking met studentenvereniging Endzijn

DIE GEILEN MÄDELN

Biografie Die Geilen Mädeln

De dames van Die Geilen Mädeln weten hoe ze anno nu een echt Après-ski feest moeten bouwen!

Weg met de taaie Dirndls en hop in die tiroler hotpants!

In rap tempo komen alle “Geilen” Schlager & Après-ski hits voorbij waaronder Mama Lauda , Schuhe an, Dikke titten, Schatzi en Johnny Däp. Maar natuurlijk mogen ook de echte klassiekers zoals Siera Madre en Viva Colonia niet ontbreken!

Op verzoek kan het Duitse repertoire ook uitgebreid worden met enkele “foute”Engelstalige Après-ski hits zoals Cotton eye Joe, Amarillo en Sweet Caroline om de Skihut sfeer nog completer te maken!

LUDWIG SCHWALBE

Biografie Ludwig Schwalbe

Ludwig Schwalbe is de Duitse Schlagerstar welke op ieder Oktoberfest de stimmung brengt. Ludwig is zo Duits als het maar zijn kan… Hij neemt je mee in de geweldige sfeer die je zo vaak in Beieren, Oostenrijk en nu dus ook in Nederland aantreft!

DJ TIROLER HEINZ

Biografie DJ Tiroler Heinz

Tiroler Heinz is de DJ van het Oktoberfest Almere! Hij zal deze avond aan elkaar draaien met alle hits die te maken hebben met het Duitse Oktoberfest.