OKTOBERFEST ALMERE

14e editie
Date : 14 / okt / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 9,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 6,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 7,50

OKTOBERFEST ALMERE

AVONDKASSA: € 9,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 6,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 7,50

Al jaren hét Oktoberfest van Almere! Duits bier, bierpullen, dirndl’s, lederhosen, gekkigheid én Duitse hits. Zo proberen we elk jaar een klein beetje het Oktoberfest naar Almere te brengen. Om de sfeer er bij binnenkomst meteen in te brengen wordt je bij de entree al getrakteerd op een bierpul.

Dit jaar is het weer tijd voor een ouderwest gezellig feest. Kom op zaterdag 14 oktober naar de Meester en vier het Oktoberfest.

In samenwerking met studentenvereniging Endzijn

DIETER KOBLENZ

Biografie Dieter Koblenz

STEFFANY

Biografie Steffany

Als je in Oostenrijk de naam Steffany laat vallen, weet iedereen wie je bedoelt. Hoewel ze pas 32 jaar oud is, kan de zangeres terugkijken op een lange carrière, die maar liefst 24 jaar geleden begon. Een snel rekensommetje leert dat de kleine Steffany dus nog maar acht jaar oud was toen ze doorbrak… en dat klopt. “Al heel vroeg wist ik dat muziek me blij maakte”, herinnert ze zich. “Op mijn achtste zei mijn juf op school: ‘Met jouw stem moet je echt iets gaan doen’. Eenmaal thuis vertelde ik tegen mijn ouders wat de juf had gezegd, en zei dat ik mee wilde doen met Kiddie Contest, destijds hét tv-programma voor kinderen met talent. Mijn ouders waren een stuk minder enthousiast…” Uiteindelijk wist Steffany ze toch over te halen en stuurde een video van haarzelf in. Ze werd uitgekozen, deed mee met het programma en werd vierde. Nog steeds was ze nog maar acht jaar, toch stond al snel een platenmaatschappij op de stoep die met het meisje wilde werken. Ook dat kostte enige overredingskracht bij haar ouders, maar Steffany kreeg ze weer om.

DJ TIROLER HEINZ

Biografie DJ Tiroler Heinz

Tiroler Heinz is de DJ van het Oktoberfest Almere! Hij zal deze avond aan elkaar draaien met alle hits die te maken hebben met het Duitse Oktoberfest.