OKTOBERFEST ALMERE 2017

8ste EDITIE
Date : 14 / okt / 2017
Time : 20:00 UUR Aanvang: 20.00 UUR (18+)
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: € 5 | DEUR: € 8

OKTOBERFEST ALMERE 2017

VVK: € 5 | DEUR: € 8

Al jaren hét Oktoberfest van Almere! Duits bier, bierpullen, dirndl’s, lederhosen, gekkigheid én Duitse hits. Zo proberen we elk jaar een klein beetje Oktoberfest naar Almere te brengen. Om de sfeer er bij binnenkomst meteen in te brengen wordt je bij de entree getrakteerd op een bierpul. Deze mag je niet alleen houden maar wordt ook eenmalig gevuld met Paulaner bier (een van de erkende Oktoberfest merken) of frisdrank mits je een Lederhose of Dirndl draagt. Ook staat er een kraam met authentieke Oktoberfest lekkernijen zoals pretzels en broodjes worst.

Zorg dat je op tijd bent met het kopen van een ticket, want de zeven voorgaande edities waren een (uitverkocht) succes!

ROY KAISER

Roy-Kaiser-Boeken

 

 

Biografie Roy Kaiser

Al op zeer jonge leeftijd kwam Roy Kaiser (eigenlijke naam: Hanzel-Jürgen) in aanraking met het artiestenbestaan. Zijn vader, Wolfgang-Franzel, die een Bier-und-Wurststube dreef in Überlingen, een plattelandsplaatsje in Zuid-Duitsland niet ver van de Bodensee, hees het jonge knaapje vaak op de toog waar het mannetje dan uit volle borst Zuid-Duitse Schlagers ten gehore bracht, tot volle tevredenheid van de plaatselijke Lederhosenbubenverein wier leden een vaste stamplek vonden in de eerder genoemde Bier-und-Wurststube. Als Roy zong, dan schoot de Bier-und-Wurstomzet omhoog. En dat was dan weer koren op de molen van Wolfgang-Franzel die zijn zoontje als het ware Wirtschafswunder zag.

Hanzel-Jürgen werd al snel ontdekt door de plaatselijke opeldealer die goede connecties had met Karl von Sahnestrumpfhausen, de manager van Heinz Schwanzunterkampf een plaatselijke artiest met veel succes met name in de rosse buurt van München. Het was dan ook hier waar Hanzel-Jürgen, inmiddels door von Sahnestrumpfhausen tot ‘Roy Kaiser’ gebombardeerd, zijn eerste grotere successen beleefde en zijn eerste meisjesharten brak.

Nu, veertig jaren later en vele hits achter zijn naam, heeft Roy besloten zijn Zuid-Duitse charmes in Nederland te etaleren. Inmiddels ervaren en volwassen, heeft Roy nog niets verloren van zijn jeugdige overmoed en ondeugende inborst.  Roy, Zuid-Duits genot voor Neerlands zintuigen!

LIESL VON POSSENHOFEN

csm_Liesl_6bcf5d2766

 

Biografie Liesl von Possenhofen

Als regelrechte afstammeling van die Kaiserin Sissi, bezit Liesl von Possenhofen als achter-achter-achter nicht, ook daadwerkelijk adelijk bloed.Wie ziet de overeenkomsten niet; een prachtige verschijning, mooi blonde lokken en bovenal een pracht van een stem! Liesl von Possenhofen is dus niet alleen gezegend met een adelijk achtergrond, maar ook nog eens met een flinke dosis muzikaliteit! Gekleed in Dirndl en lange blonde vlechten betreedt zij ook úw Schlager Arena!

Een in haar half uur durend optreden zet zij enkel bekende meezingers in, speciaal in een uptempo aprés-ski jasje! Denk aan hits als Atemlos, Ich bin wie Du, 1000 mal belogen, Ein festival der liebe, maar ook meedeiners als het Kufstein lied of Sierra Madre. Kortom, Liesl brengt één feest der herkenning!

WALTER EGO

walterego3

 

Biografie Walter Ego

De meest gewilde muzikale vrijgezel “aus dass Limburgisches Alpenland” dat is Walter Ego.
Stimmung, Hossa en performen zijn de meest bondige steekwoorden die van toepassing zijn op deze rasechte Schlagerartiest.

Op Bier-, Oktober- of Wiesenfesten is Walter Ego in zijn element tijdens zijn optredens door het hele land.
Duitse Schlagers vanaf de ’60er jaren tot nu doen het geweldig op elk feest en niet alleen voor diegenen die ermee zijn opgegroeid. Walter Ego komt uit een nest waar Deutsche Schlagermuziek favoriet was en dat straalt hij uit.

Marmor, Stein und Eisen bricht uit 1965 van Drafi Deutscher of Ein Festival der Liebe uit 1973 van Jürgen Marcus wordt bijvoorbeeld door jong en oud meegezongen en is slechts een greep uit zijn repertoire. Bij het Fliegerlied van Tim Toupet of Sweet Caroline van DJ Ötzi gaat het dak eraf. Dass ist WAHNSINN und JETZT DIE HÄNDE ZUM HIMMEL…

Liebe Grüße euer Strolch,
Walter Ego

DJ TIROLER HEINZ

12191814_1664882783759792_4291781828028997815_n

Biografie DJ Tiroler Heinz

Tiroler Heinz is dé DJ van het Oktoberfest Almere! Hij zal deze avond aan elkaar draaien met alle hits die te maken hebben met het Duitse Oktoberfest.

Links
Facebook DJ Tiroler Heinz


In samenwerking met studentenvereniging Endzjin.