OKTOBERFEST ALMERE

13e editie
Date : 8 / okt / 2022
Time : 20:00 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Tel : AVONDKASSA: € 9,00 | VVK DEUR: € 6,00 | VVK ONLINE: € 7,50

OKTOBERFEST ALMERE

AVONDKASSA: € 9,00 | VVK DEUR: € 6,00 | VVK ONLINE: € 7,50

Al jaren hét Oktoberfest van Almere! Duits bier, bierpullen, dirndl’s, lederhosen, gekkigheid én Duitse hits. Zo proberen we elk jaar een klein beetje het Oktoberfest naar Almere te brengen. Om de sfeer er bij binnenkomst meteen in te brengen wordt je bij de entree al getrakteerd op een bierpul.

Dit jaar is het weer tijd voor een ouderwest gezellig feest. Kom op zaterdag 8 oktober naar de Meester en vier het Oktoberfest.

In samenwerking met studentenvereniging Endzijn

THORSTEN VON LIPPE BIESTERFELD

Biografie Thorsten von Lippe Biesterfeld

Schlager zanger en komiek, beter bekend als Der Blonde Engel. Geboren in Mönchengladbach (D) en toen al beschikte hij over zijn befaamde goldene stimme. Is enorm geliefd bij zijn publiek. Thorsten neemt u tijdens zijn optreden mee terug in de tijd met zijn Goldene Hitmix; bekende schlagers zoals Fiesta Mexicana, Ein Festival der Liebe en viele, viele andere superhits passeren de revue tijdens zijn ramba samba party!

Thorsten is dè beste en betaalbare Oktoberfeestartiest van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuishoort. Er is geen andere live zanger in de Benelux te vinden die de bekende kult schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld. Thorsten is naast Schlagersänger ook ‘ein Komiker’. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud, weet te vermaken te boeien èn te verbazen. Elk optreden van hem is anders; zijn repertoire word afgestemd op het aanwezige publiek. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino, aan Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen……

Hij word tegenwoordig ook gevraagd voor tv en radio commercials, als lead-zanger en als presentator voor Oktoberfeesten of Schlagerpartys. Ook voor uw feest waarbij een Duits tintje gewenst is, is Thorsten dè ideale gastheer, presentator, special guest, of live-act die zorgt voor de juiste stimmung!

PRETBAND DE MEXICANOS

Biografie Pretband de Mexicanos

.

DJ TIROLER HEINZ

Biografie DJ Tiroler Heinz

Tiroler Heinz is de DJ van het Oktoberfest Almere! Hij zal deze avond aan elkaar draaien met alle hits die te maken hebben met het Duitse Oktoberfest.