OKTOBERFEST ALMERE

13e editie
Date : 8 / okt / 2022
Time : 20:00 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Tel : AVONDKASSA: € 9,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 6,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 7,50

OKTOBERFEST ALMERE

AVONDKASSA: € 9,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 6,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 7,50

Al jaren hét Oktoberfest van Almere! Duits bier, bierpullen, dirndl’s, lederhosen, gekkigheid én Duitse hits. Zo proberen we elk jaar een klein beetje het Oktoberfest naar Almere te brengen. Om de sfeer er bij binnenkomst meteen in te brengen wordt je bij de entree al getrakteerd op een bierpul.

Dit jaar is het weer tijd voor een ouderwest gezellig feest. Kom op zaterdag 8 oktober naar de Meester en vier het Oktoberfest.

Update: Door een onverhoopte corona besmetting binnen het Mexicano’s collectief zal deze act helaas niet optreden. Gelukkig is er een vervanging: ANITA’S SCHLAGERPARADE!

In samenwerking met studentenvereniging Endzijn

THORSTEN VON LIPPE BIESTERFELD

Biografie Thorsten von Lippe Biesterfeld

Schlager zanger en komiek, beter bekend als Der Blonde Engel en enorm geliefd bij zijn publiek. Thorsten neemt u tijdens zijn optreden mee terug in de tijd met zijn Goldene Hitmix; bekende schlagers zoals Fiesta Mexicana, Ein Festival der Liebe en viele, viele andere superhits passeren de revue tijdens zijn ramba samba party!

Thorsten is dè beste Oktoberfeestartiest van dit moment, die op elk feest waar Duitse Schlagermuziek gewenst is thuishoort. Er is geen andere live zanger in de Benelux te vinden die de bekende kult schlagers èn de huidige populaire Duitse hits van nu, zo weet te vertolken als Thorsten von Lippe Biesterfeld. Thorsten is naast Schlagersänger ook ‘ein Komiker’. Een entertainer die zijn publiek, jong en oud, weet te vermaken te boeien èn te verbazen. Zijn stemgeluid doet uw denken aan Heino,Freddy Quinn, Roy Black, en zelfs (voor de kenners) Nina Hagen……

TOETER THIJS & THOMAS

Biografie Toeter Thijs & Thomas

Geheel in stijl brengen zij samen bekende schlagers en Wies’nhits ten gehore. Thomas op zang en Toeter Thijs op -hoe kan het ook anders- zijn Alpenhoorn! Als duo hebben ze al vele feesten van naam en faam aangedaan, waaronder een optreden op Das Grosse Coen und Sander Fest in de Heineken Music hall!
Denk hierbij aan nummers als Griechischer Wein, Einen Stern, Wahnsinn, Ratata, Pronto Guiseppe, Schenk mir dein Herz, Sierra Madre en vele anderen! Met hun klanken komt de feestganger wel akelig dichtbij het Oostenrijkse sfeertje!

ANITA’S SCHLAGERPARADE
[foto7]
Ter vervanging van Petband de Mexicano’s: Anita’s Schlagerparade.

PRETBAND DE MEXICANOS

Biografie Pretband de Mexicanos

.

DJ TIROLER HEINZ

Biografie DJ Tiroler Heinz

Tiroler Heinz is de DJ van het Oktoberfest Almere! Hij zal deze avond aan elkaar draaien met alle hits die te maken hebben met het Duitse Oktoberfest.