NEXT | TEEN PARTY: ALESSIO & DJ JEROEN

Alessio de Martino
Date : 25 / feb / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 12,50 | VOORVERKOOP DEUR: € 8,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 9,50

NEXT | TEEN PARTY: ALESSIO & DJ JEROEN

AVONDKASSA: € 12,50 | VOORVERKOOP DEUR: € 8,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 9,50

Alessio de Martino trapt de eerste editie van NEXT Teen Party af. NEXT is het nieuwe concept in Almere waar jongeren tussen de 12 en 15 kunnen proeven van het nachtleven. In de popzaal van De Meester waan je je precies in een club, maar dan tussen leeftijdsgenootjes. 1 Blik, Vijfzes, Goofy stuk voor hits van Alessio die op deze avond meegezongen kunnen worden. Met zijn aanstekelijke persoonlijkheid weet je zeker dat het dak er van af gaat tijdens zijn show op 25 februari.

Twijfel niet te lang en scoor je Early Bird tickets voor een extra scherpe prijs, ook in de voorverkoop blijven de tickets voordelig.

  • Leeftijd 12 t/m 15
  • Alcohol Vrij
  • Genoeg personeel om te zorgen voor een goede sfeer
  • Ruimte om je kind aan de deur op te pikken
  • Betaalbare drankjes (Cash & Pin)

De zaal opent om 19:30 en we gaan dicht om 0:00. We hebben de eindtijd aangepast van 23:00 naar 0:00, op sommige tickets staat nog 23:00, maar we mogen een uurtje langer door!

Promotor Worden van Next?
Als promotor zijnde treed je op als ambassadeur van NEXT, je maakt ieder feest bekend onder je vrienden en contacten en zorgt natuurlijk dat ze tickets kopen met jouw persoonlijke code. Met die code krijgen ze 15% korting om ze te motiveren jouw code te gebruiken.

Promotor zijn betekend dat we iets van je verwachten, maar ook een hoop kunnen bieden. Zo verwachten we een positieve houding en goede motivatie. Je hebt een vlotte babbel en durft anderen aan te spreken. Je post regelmatig stories over het evenement en denkt graag mee over andere kansen. Daar staat tegenover dat zelf gratis toegang krijgt voor ieder evenement wat je promoot. Je krijgt voorrang bij de entree en je kunt ook gratis drankjes sparen. Tot slot rijken we een shoptegoed van 100.- euro uit aan de promotor die de meeste tickets heeft verkocht.

Hoe werkt het dan precies?
Je meld je aan via een DM naar het IG acc. van de Meester. Hierin geef je je naam, leeftijd en mobiele nummer door zodat we je kunnen registreren. Vervolgens krijg je van ons een unieke kortingscode en een ticketlink. Je zal in een What’s App groep geplaatst worden met andere Promotors, deze wordt gebruikt om informatie en content de delen.

Op de dag van het evenement zelf draaien we de cijfers uit om te bepalen waar in het reward systeem je uit komt.
(4) Gratis entree
(10) Gratis entree + Voorrang entree
(15) Gratis entree + Voorrang entree + 2 drankjes
(25) Gratis entree + Voorrang entree + 5 drankjes
(—) 100.- shop tegoed*
* Het shoptegoed gaat naar de beste promotor boven de 25 verkochte tickets. Je krijgt dit tegoed in de vorm van een cadeaubon voor een winkel naar keuzen.
Alle Promotors ontvangen op de dag zelf een screenshot van de verkochte tickets, dit doen we voor de transparantie.

**Net te oud of te jong, maar wel toestemming van je ouders? **
In sommige gevallen maken we een uitzondering, bijvoorbeeld als broertjes of zusjes samen willen gaan. Echter proberen we het leeftijdsverschil niet te groot te maken om zo de beleving voor iedereen optimaal te houden.