MOONREAKTOR

INDUSTRIAL-AGGROTECH PARTY (LIVE BANDS & DJ)
Date : 27 / mei / 2017
Tijd : 20:00 UUR Aanvang: 20.00 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: € 6 | DEUR: € 9

MOONREAKTOR

VVK: € 6 | DEUR: € 9

NOCX

pastedImage

Biografie NOCX

 

NOCX is an industrial act from The Netherlands that has evolved into a solid name in the dutch industrial/EBM scene.  Since founded in 2010 NOCX has conquered dancefloors at De Melkweg, Paard van Troje, P60, Tivoli and many other venues and radiostations across the lands of techno and industrial.

They have been the opening act for names like Aesthetic Perfection (The Hague), Combichrist (Amstelveen) Clan of Xymox (Amsterdam) and Eisenfunk (Gouda) alongside being the headliner on shows like the infamous Sector B Industrial parties and many more.

CONSUMER JUNK
CONSUMER JUNK

Biografie Consumer Junk

Consumer Junk begint in 2010 met Gerwin van Ruiswijk die een album opnam onder de naam Consumer Junk. Op dit eerste album, Product, liet van Ruiswijk horen waar hij voor staat: compromisloze, rauwe Electro met Techno en Dance invloeden. Naast de stampende beats gaat Product over onze consumptiemaatschappij. Het album werd goed ontvangen en van hij gaf een aantal exclusieve live optredens.

In 2013 ontstaat er een samenwerking met het kunstenaars duo Must We Unite dat schilderijen en graffiti maakt waarin geïsoleerde figuren de hoofdrol spelen. Belangrijke thema’s die in het werk van Marcel Verschoor en Nicole van Rietschoten een rol spelen zijn: opstand, de kracht van het volk en de omverwerpingen van bestaande structuren en regimes, is dat goed of fout en wat zullen de gevolgen zijn. Marcel Verschoor staat naast zijn werk als kunstenaar ook al ruim 15 jaar op de planken als DJ in de Benelux, Duitsland, Turkije en De Verenigde Staten. Bij Consumer Junk neemt Verschoor het live VJ gedeelte voor zijn rekening.

Ook Niels Muijen en Etienne Baegen voegden zich bij Consumer Junk. Gerwin werkte al eerder met Muijen in de band NG-pro waarmee zij 3 albums uitbrachten. Etienne Baegen, is onder andere bekend van de Gorcumse rockband KinKobra waar hij in drumde.

Met de nieuwe richting scoorde Consumer Junk een hit in de Duitse Alternatieve Charts maar ook in Nederland blijft de band ook niet onopgemerkt. Ze speelden onder andere in P60 (Amstelveen) en Tivoli (Utrecht). Het platenlabel Walboomers tekende de band in 2014.

Zaterdag zal de band in volledige bezetting in Almere verschijnen. Bereid je voor op een energieke live show, heftige visuals en dans tot je erbij neervalt.

 

Pre-listen single Pushed:

https://soundcloud.com/consumerjunk/pushed-album-version

SCHWARZBLUT
maxresdefault

Biografie Schwarzblut

Schwarzblut is een Nederlandse band. Hun muziekstijl is een mix van gothicelectro en industrial, en de band zingt in het Duits, geïnspireerd door de Duitse dichter Johann Wolfgang von Goethe. Schwarzblut is opgericht eind 2007, begin 2008. In 2009 heeft de band de ep Sehlenwolf uitgegeven, waarop vijf nummers stonden. De clip horend bij het nummer “Dammrung senkte sich von oben” bevat beelden van onder meer Radio Kootwijk en het Sluis- en Stuwcomplex Amerongen.

Begin 2010 kwam hun cd Das Mausoleum uit in twee versies. Een reguliere versie, en een limited edition met een remix-cd. In 2012 werd deze gevolgd door hun tweede cd Maschinenwesen. Ook deze werd uitgebracht in een reguliere versie en een limited edition met remix-cd.

DJ MENTARU
MENTARU

Biografie Dj Mentaru

I’m a starting Industrial DJ, spinning Futurepop via Powernoise to Industrial Hardcore.
Additionally I’m the second half of The Hague based Industrial band Schwarzstern.

Links
Website NOCX
Website Consumer Junk