MEESTER15 | FRONTSTREET + THOSE LEFT STANDING + GENERATION TRAUMA

Date : 24 / sep / 2022
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 11,00 | VVK DEUR: € 7,00 | VVK ONLINE: € 8,50

MEESTER15 | FRONTSTREET + THOSE LEFT STANDING + GENERATION TRAUMA

AVONDKASSA: € 11,00 | VVK DEUR: € 7,00 | VVK ONLINE: € 8,50

FRONTSTREET

Frontstreet is een nu-metal band die eind 2015 is gevormd. In september 2017 kwam het debuutalbum ‘Reality Check’ uit. Het vijftal is al snel opgepikt door de media. Frontstreet heeft verschillende keren live in de studio bij 3FM gespeeld, is te zien geweest in het programma “De Nachtmerrie Van…” op NPO Zapp, en de videoclip voor de single ‘Bad Habit’ was een aantal maanden te zien op MTV Brand New. Met een miljoen streams is Frontstreet op Spotify ook niet onopgemerkt gebleven. Door alle media aandacht zijn er diverse shows door het hele land gespeeld waaronder voorprogramma’s voor Limp Bizkit (officiële AFAS Live Aftershow), Crazy Town, Ice Nine kills, Hacktivist, Dope D.O.D. en ook voor Hollywood Undead in een uitverkochte TivoliVredenburg Ronda zaal. Frontstreet tourde mee met Popronde 2021.

THOSE LEFT STANDING

Almere City Hardcore sinds 2019
Vanuit de rook en smeulende resten die het einde van de Almeerse Hardcoreband For Blood And Vengeance markeerde verscheen Those Left Standing. Zij bleven staan om datgene te doen wat nodig is, namelijk een enorme bak herrie maken. Almere City Hardcore met een rauw randje en hernieuwde energie. Na even opgehouden te zijn door een virusje bewijst TLS dat leeftijd geen rol speelt bij het neerzetten van kneiterharde liveshows. We zijn dan wel oud, maar staan nog steeds om de shit te rocken!.

GENERATION TRAUMA

GENERATION TRAUMA is een duo die met hun hard hitting beats, scherpe vocalen metal achtige gitaren en duivelse teksten gegarandeerd de zaal komen slopen. Ze brengen een mix van digitaal en akoestisch geluid met invloeden uit verschillende genres ( Metal , Drum n Bass , Grunge en HipHop ) en maken daar een cocktail van geluid van die in Nederland nog niet gehoord is.

https://www.youtube.com/channel/UC9RXfFC1FegbCsOHf4HZX4Q