SOUL PARTY: LUCRETIA SINGS GLADYS (CONCERT+AFTERPARTY)

CONCERT + AFTERPARTY
Date : 21 / dec / 2018
Time : 20:00 UUR Aanvang: 21.00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €12,- ONLINE: €13,50 | AVONDKASSA € 15,-

SOUL PARTY: LUCRETIA SINGS GLADYS (CONCERT+AFTERPARTY)

VVK: DEUR €12,- ONLINE: €13,50 | AVONDKASSA € 15,-

Heerlijke soul party met live-concert én dj’s

Gladys Knight is met haar warme en lage stem een levende legende. Ze scoorde megahits als Midnight Train to Georgia en If I Where Your Woman. Lucretia van der Vloot (o.a. bekend van Big, Black & Beautiful) stapt met veel succes in de schoenen van Gladys Knight, met een complete band (incl. “Pips”) én na afloop een soul/disco afterparty tot 01.00 uur.

SOULPARTY_21DEC_001

LUCRETIA

aaaa

Biografie Lucretia

Lucretia is een geboren en getogen Amsterdamse, maar haar roots liggen in Suriname. Ze studeerde in 1993 af aan de Academie voor Kleinkunst.

Sinds vertolkt zij vele rollen in zowel film-, televisie- als theaterproducties.

In de theaters was zij te zien in o.a. Klotewijven met Ellen Pieters, Tip Top, Bernstein Broadway Songbook’ begeleid door het Metropole Orkest, Female Factory , She got game, High Heels in concert, Othello en Klaagliederen. Voor de theatervoorstelling Jenny Arean met Lucretia van der Vloot won ze samen met Jenny de Annie M.G. Schmidt-prijs voor het lied ‘Halleluja amen’, geschreven door Jurrian van Dongen met muziek van Martin van Dijk. Afgelopen seizoen speelde zij in de voorstelling De Marathon.

Maar Lucretia maakte ook altijd haar eigen theaterprogramma’s, zoals Alles Wat telt, Altijd over Liefde, Soulcabaret en Altijd Alles. Momenteel werkt zij hard aan haar nieuwe voorstelling A Tribute to Gladys Knight die vanaf volgend seizoen in de theaters te zien is.

Lucretia was te zien in veel films en televisieseries waaronder All Stars, Old Stars, De Boekverfilming, SEXtet, In Oranje, Baantjer, Grijpstra & De Gier en Weemoed.

Al bijna 15 jaar zingt zij samen met Michelle David en Rocq-E Harrel

in de succesvolle groep Big Black & Beautiful, één van de meest inspirerende, trendsettende girlpower-groepen van Nederland.

Website Lucretia