LORENA INVITES ALKALINE & THIRD PARTY

Date : 26 / mei / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Tel : AVONDKASSA: € 6,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 3,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 5,00

LORENA INVITES ALKALINE & THIRD PARTY

AVONDKASSA: € 6,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 3,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 5,00

We vroegen Lorena, als je je eigen avond zou hebben, wat zou je dan willen? en het eindproduct mag er zijn! Ze doen een eigen tour langs drie zalen en kregen de regie in Almere volledig in eigen handen. Ze ging zelf op zoek naar geluiden die goed bij de avonden zouden passen en kwam uit op twee fantastische support acts. Alkaline trapt de avond af met hun aanstekelijke enthousiasme, gevolgd door de up-beat sound van Third Party. De perfecte warming-up voor Lorena + the Tides. Support je locals op vrijdag 26 mei!

Lorena + the Tides
De Noord-Hollandse indieband Lorena + The Tide komt op 26 mei naar De Meester als onderdeel van The Surfer Tour. De vijfkoppige band maakt radiovriendelijke muziek met een alternatief randje en wordt beïnvloed door artiesten als Twenty Øne Pilots, Red Hot Chili Peppers, Jack Johnson en Taylor Swift.
In maart 2022 bracht de band haar debuutalbum “Open Sea” uit onder eigen beheer. Er werd aandacht aan besteed in onder meer het Noord-Hollands Dagblad en 3voor12 Noord-Holland, die “Open Sea” in hun recensie ‘dynamisch’ noemde, ‘maar ook met rustige kenmerken, wat gelijk de veelzijdigheid van de band laat zien en horen.’
Om het album te promoten, speelde Lorena + The Tide onder andere in Paradiso (Amsterdam), de Flux (Zaandam) en P3 (Purmerend). Ook organiseerde de band in de zomer een semi-akoestische tour door het Verenigd Koninkrijk, waarbij ze bekende venues als The Cavern (Liverpool), The Half Moon (Londen) en Toft House (Middlesbrough) aandeed.
Nieuwe muziek betekent een nieuwe tour, dus deze zomer zal de band weer op pad gaan langs verschillende poppodia in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. “Surfer” en “Surfer II” zijn twee delen van een zomers coming-of-age verhaal en zullen in mei worden uitgebracht als dubbel single met korte film. De liedjes nemen je mee naar het zonnige Californië in de tijd van cassettebandjes en geruite overhemden en zouden zó op de volgende Guardians of the Galaxy mixtape passen.