De Meester X Lapid

Live Stream
Date : 13 / nov / 2020
Time : Live: 21:00 - 23:00
Address : Live vanuit de Grote zaal Attend on Facebook
Tel : Gratis
Live Stream

LIVE STREAM: X LAPIT

Live Stream
We zijn al bijna driekwart jaar verder sinds het kabinet de corona-maatregelen aankondigde en inmiddels missen wij feestjes waarschijnlijk net zo erg als jullie. Nu de dagen korter en kouder worden bieden wij een goed alternatief om dit jaar te overwinteren en betere tijden te herleven. In de inmiddels 12 jaar dat de Meester jong is hebben wij aardig wat toffe concepten de revue gepasseerd. Speciaal voor deze reeks hebben wij een aantal DJ’s, producers en organisatoren gevraagd om via de Livestream met jullie thuis een feestje te bouwen om zo deze gekke periode even te kunnen vergeten.
De Meester X Lapit (Buiten Dienst)
Op 13 november staat LAPIT van Buiten Dienst voor jullie achter de knoppen. Buiten Dienst leek vorig jaar dan ook echt ´Buiten Dienst´. Maar, in deze tijden van slecht nieuws komen we met erg goed nieuws voor liefhebbers van nu-disco tot obscure house en alles daar tussenin.
Door DJ´s te live-streamen kunnen we ook hen een klein beetje door de winter heen helpen. Maar we doen het ook voor alle liefhebbers thuis, dus ga bij de lichtschakelaar staan en laat de hele straat weten hoe het er in de goede oude tijd aan toe ging.