LADIES IN RED, GOLD & GREEN BY ROOTSRIDERS

BEST IN FEMALE REGGAE
Date : 30 / okt / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : VVK DEUR: € 13,50 | VVK ONLINE: € 15,00 | AVONDKASSA: € 16,50

LADIES IN RED, GOLD & GREEN BY ROOTSRIDERS

VVK DEUR: € 13,50 | VVK ONLINE: € 15,00 | AVONDKASSA: € 16,50

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontrolleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

Rootsriders, bekend van hun enerverende Bob Marley tribute shows, zetten met Ladies in Red, Gold and Green dit keer hun vrouwelijke zangeressen in de spotlights voor een eerbetoon aan de beste en lekkerste vrouwelijke reggaehits uit Jamaica. Dus geen Bob dit keer, maar aan feestelijke momenten in deze gevarieerde show uiteraard geen gebrek!

Ladies in Red, Gold and Green

Biografie Rootsriders

Deze gelegenheidsformatie ontstond begin 2006 als eerbetoon aan Bob Marley. Het eerste grote optreden was op 11 mei 2006, toen samen met collega-artiesten (onder anderen Beef, Raymzter, Typhoon) de 25e sterfdatum van Bob Marley werd herdacht in de Melkweg in Amsterdam. De band startte in 2007 Instrument4Africa, waarvoor tijdens de liveshows gebruikte muziekinstrumenten werden ingezameld waarmee jonge talentvolle Afrikaanse muzikanten en artiesten werden ondersteund.