LADIES IN RED, GOLD AND GREEN

Best in Female Reggae
Date : 28 / mei / 2022
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : VVK DEUR: € 13,50 | VVK ONLINE: € 15,00 | AVONDKASSA: € 16,50
Cancelled

LADIES IN RED, GOLD AND GREEN

VVK DEUR: € 13,50 | VVK ONLINE: € 15,00 | AVONDKASSA: € 16,50

17-5-2022 | Helaas moeten we je via deze weg medendelen dat het optreden van de Roostsriders, Ladies in Red Gold & Green, wegens organisatorische redenen vanuit de band komt te vervallen. Het besluit de show niet nog een keer door te schuiven komt vanuit De Meester. Na 2 jaar schuiven en verplaatsen hebben we besloten dit liever niet meer te doen en dus te cancelen. Tickethouders zijn per mail op de hoogte gesteld.

Ladies in Red, Gold and Green is een nieuw project van de muzikanten achter Rootsriders, 1 van ’s werelds bekendste én beste Bob Marley tribute bands. Het vocale vuurwerk in die show komt namelijk niet alleen van de frontman van de band maar evengoed ook van de geweldige achtergrondzangeressen die nu eindelijk eens hun eigen spotlights verdienen om te laten zien dat hun talenten verder reiken dan het zingen van hun hemelse koortjes alleen. Vandaar deze nieuwe show met alleen de beste, lekkerste, grootste, hardste en vrolijkste reggaeliedjes van alleen de beste vrouwelijke artiesten. En begeleid door Rootsriders, zijn uiteraard ook nu de positive vibrations weer volledig gegarandeerd.

Biografie Rootsriders

Deze gelegenheidsformatie ontstond begin 2006 als eerbetoon aan Bob Marley. Het eerste grote optreden was op 11 mei 2006, toen samen met collega-artiesten (onder anderen Beef, Raymzter, Typhoon) de 25e sterfdatum van Bob Marley werd herdacht in de Melkweg in Amsterdam. De band startte in 2007 Instrument4Africa, waarvoor tijdens de liveshows gebruikte muziekinstrumenten werden ingezameld waarmee jonge talentvolle Afrikaanse muzikanten en artiesten werden ondersteund.