KOMODO & SUPERMOON

VINTAGE EXOTIC ROCK 'N ROLL
Date : 27 / nov / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 11,00 | VVK DEUR: € 8,00 | VVK ONLINE: € 9,50

KOMODO & SUPERMOON

AVONDKASSA: € 11,00 | VVK DEUR: € 8,00 | VVK ONLINE: € 9,50

Disclaimer: We kunnen niet voorzien welke corona maatregelen blijven, verdwijnen of zullen terugkeren. Houd er dus rekening mee dat de voorwaarde van jouw concertbezoek gaandeweg kunnen wijzigen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld niet uitsluiten dat er in de toekomst voor sommige evenementen ‘Testen voor toegang’ zal worden ingevoerd. Per evenement zal je een e-mail krijgen met alle voorwaarde waar je rekening mee dient te houden bij je bezoek. Heb je toch vragen of twijfels? Neem contact met ons op per mail of telefoon.

Tijdens een bezoek van Tommy Ebben aan Gino Bombrini (percussionist Skip & Die) is de band komodo spontaan ontstaan. Dit gebeurde toen Gino Bombrini een stukje speelde voor Tommy Ebben. In een paar sessies maakte Bombrini en de ervaren songwriter Ebben acht nummers. Het duo had nog geen live-ervaring, een band of een release op zak, maar Sony stapte vast in. Inmiddels is het een live-band waarje u tegen zegt en slingert Komodo’s exotische rock ’n roll je al dansend door ruimte en tijd.

Voeg daar Supermoon aan toe en je hebt een fantastische avond. Want ook Supermoon weet hoe je een cocktail moet maken van emotie. Met strakke lijnen als fundament voor pakkende melodien weet deze act het stokje als geen ander over te pakken van Komodo. Laat je verrassen door twee wereld acts van Nederlandse bodem.

Komodo

Biografie Komodo

De Nijmeegse band is niet bang om wat Indische geluiden, arabische klanken, surfrock, 60’s pop, woestijnblues, hiphop, rumba en niet te vergeten een panfluit in hun singles te verwerken. De unieke sound van komodo is heerlijk om helemaal los op te gaan en dat kan, want op Vrijdag 30 april 2021 staan ze in Poppodium.

Supermoon

Biografie Supermoon

Uit een ander sterrenstelsel gevlogen is hier voor u SUPERMOON. Gevuld met zware baslijnen en melodieuze gitaren. Een buitenaardse combinatie van dikke groove, sterke harmonieën en een dosis accenten die je in een rap tempo om de oren vliegen. SUPERMOON is dansbaar, strak en vermaak van de bovenste funk.