KITCHENETTE & ONE NIGHT ONLY

2 bands met Almeerse roots
Date : 6 / nov / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 7,00 | VVK DEUR: € 4,00 | VVK ONLINE: € 5,50

KITCHENETTE & ONE NIGHT ONLY

AVONDKASSA: € 7,00 | VVK DEUR: € 4,00 | VVK ONLINE: € 5,50

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontroleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

Kitchenette is het project van Chris O. Kikić.

De oorspronkelijk uit Bosnië afkomstige zanger/gitarist heeft voor het schrijven en opnemen van de eerste EP Berserkia zijn tijd genomen en dat is te merken aan de direct hoge kwaliteit.

De sound ligt in het verlengde van bands zoals The War On Drugs, Kurt Vile en The Raveonettes. Het vlaamse blog Gobsmag hoorde er zelfs wat Arcade Fire in terug.

De weelderige synths en chorus gitaren maken dit de perfecte muziek voor lange autoritten. Kitchenette deed in 2018 mee aan de Popronde als OOR talent, en heeft de Amsterdamse band support gedaan voor bands zoals Blaudzun en Fischer-Z op hun tours door Nederland. Live is Kitchenette een 5- piece

band met leden van o.a. Evant Garden, Wavescapes in de gelederen.

One Night Only is een project van Richard Franchimon

One Night Only doet wat hun naam aangeeft, ze spelen voor slechts 1 avond. Deze avond. De band bestaat uit oud Almerrsre muzikanten van bands als o.a. Snake in the Mailbox, Freaking Hotdogs en Jack Rabbit.

Samen willen ze na zoveel jaar weer een keer op hun oude vertrouwde thuis podium staan. Om te knallen met nummers van o.a. Fpp Fighters & Velvet Revolver.

Nog 1 avond knallen. One Night Only