JB MEIJERS

Deltaboy II
Date : 1 / jul / 2022
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 13,00 | VVK DEUR: € 10,00 | VVK ONLINE: € 11,50
Cancelled

JB MEIJERS

AVONDKASSA: € 13,00 | VVK DEUR: € 10,00 | VVK ONLINE: € 11,50

Op vrijdag 1 juli komt JB Meijers naar poppodium de Meester voor een uniek concert. Na het succes van zijn solotour “Deltaboy” gaat JB Meijers nu de clubs in om onder meer muziek uit die show en recenter werk van zijn nieuwe album “The Beginning And Everything Before” helemaal alleen te spelen. Uiteraard ontbreken de nodige highlights uit JB’s omvangrijke oeuvre als singer/songwriter niet.

JB heeft een indrukwekkende carrière als multi-instrumentalist, producer, songwriter en zanger. Zo heeft hij gewerkt met onder meer De Dijk, Acda en de Munnik, The Common Linnets, Solomon Burke, Mercury Rev, Carice van Houten, Peter Maffay, Barry Hay en vele anderen. Reden genoeg voor Bram van Splunteren om een documentaire over JB te maken, JB’s Paradise. Deze was in 2021 te zien op NPO3.

Biografie JB Meijers

JB is een multi-instrumentalist, producer, songwriter en zanger die vooral bekend staat als een van de Common Linnets.

Hij speelde met, op platen van, produceerde en schreef muziek voor artiesten als De Dijk, Carice Van Houten, Howe Gelb/Giant Sand, Acda en de Munnik, Daryll-Ann, Blondie Chaplin, Peter Maffay, Ken Stringfellow, Bløf, Frank Boeijen, Tröckener Kecks, Hallo Venray, Bastian Baker, Solomon Burke, Go Back To The Zoo om er maar een paar te noemen.

Hij is ook veelgevraagd als scoreschrijver voor orkestwerk en heeft enkele musicals geschreven en gearrangeerd voor Stage Entertainment Productions. De afgelopen jaren heeft hij ook enkele solo-cd’s uitgebracht.