In The Adventure

WINDUP SPACE+ THE SPVRK+ BIG BOYS AT THE DISCO
Date : 1 / okt / 2021
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20.30 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €6,- ONLINE: €7,50 | AVONDKASSA €9,-

IN THE ADVENTURE: WINDUP SPACE+THE SPVRK+BIG BOYS AT THE DISCO

VVK: DEUR €6,- ONLINE: €7,50 | AVONDKASSA €9,-

In The Adventure, oftewel Indie Adventure, biedt twee frisse bands en een DJ. Dit betekend dat er ontdekt kan worden, maar ook gedanst. Voor sommige zijn de acts allang bekend, voor andere is het een uitgelezen kans om iets nieuws te ontdekken. 16 April presenteren wij de eerste editie van In The Adventure met een line-up bestaand uit: Windup Space, The Spvrk en als afsluiter de dj van Big Boys at The Disco.

Schema:
WINDUP SPACE   20:30

THE SPVRK 21:45

BIG BOYS AT THE DISCO  22:30

WINDUP SPACE

Biografie Windup Space

Windup Space bewandelt de fijne lijn tussen donkere, sfeervolle alt-rock en catchy emo-punk. Gevoelens van eenzaamheid en angst worden verpakt in hoopvolle songs met aanstekelijke refreinen en vervolgens vol overgave over het publiek uitgestort. Hun rauwe, extreem dynamische sound doet denken aan emo bands als Brand New, Basement en Black Foxxes. Tijdens hun energieke liveshows neemt Windup Space je mee op een melancholische trip die pas eindigt wanneer de band bezweet het podium afloopt.

Windup Space werd in 2012 opgericht in Oosterhout door zanger/gitarist Menno van Marle, bassist Jesse Kwaks en drummer Steven van Marle. Na de release van de goed ontvangen debuut EP The Only Thing We Have to Fear (2016) bouwde de band gestaag aan een sterke live reputatie, met optredens in onder andere Paradiso, Mezz, Bibelot, Gebouw-T en W2. Ook werd Windup Space uitgeroepen tot beste rockband van Breda en veroverde de band prijzen bij Tstrijd, BandBoost en de Kleine Prijs van Nederland. In 2019 werd het zeer persoonlijke album Shelter uitgebracht, wat leidde tot shows op onder andere Misty Fields en Breda Barst. Met drie nieuwe singles op de planning voor 2020 pakt Windup Space gewoon door met songs waarop de band energieker en catchier klinkt dan ooit.

THE SPVRK


Biografie The Spvrk

The Spvrk is een Pop-Punk trio uit Breda. De band maakt catchy liedjes met sterke melodieën geïnspireerd door bands zoals ‘Against The Current’ en ‘We Are The In Crowd.’ Zij combineren radio-waardige zangpartijen met Emo teksten en Punk-Rock power, wat leidt tot energieke muziek.

Na het uitbrengen van hun debut album “Galaxies” heeft de Spvrk flink aan de weg getimmerd en in het voorprogramma gestaan van bands zoals Trash Boat, en een deelname aan popronde.

BIG BOYS! AT THE DISCO

Biografie Big Boys at The Disco

Het is geen fase, maar een leefstijl. Want Big Boys! At the Disco brengt je terug naar de periode waarin jij je haar zwart verfde, je pony voor één en misschien wel beide ogen hing en je al selfies maakte voordat het woord ‘selfie’ überhaupt bestond. Ja inderdaad, jouw emo tijd!

Het Eindhovense dj-duo is opgegroeid in de gloriedagen van de emo muziek en ze weten daardoor de gevoeligste snaar te raken met een mix van emo, poppunk, post-hardcore en alle aanverwante genres. Met muziek van Enter Shikari, Paramore, My Chemical Romance en natuurlijk Panic! at the Disco schreeuw je de longen uit je lijf op de meest droevige deuntjes.