IN THE ADVENTURE |FOXLANE + CASHMYRA + KARVEL

Date : 21 / apr / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 19:50 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Tel : AVONDKASSA: € 11,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 9,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 9,00

IN THE ADVENTURE |FOXLANE + CASHMYRA + KARVEL

AVONDKASSA: € 11,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 9,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 9,00

In The Adventure, oftewel Indie Adventure, biedt frisse bands en een DJ. Dit betekent dat er ontdekt kan worden, maar ook gedanst. Voor sommige zijn de acts allang bekend, voor andere is het een uitgelezen kans om iets nieuws te ontdekken. 21 April willen we jullie voorstellen aan Foxlane, Cashmyra en Karvel.

Foxlane

Bio Foxlane

Birminghamse jongens uit Nederland? Foxlane bewijst dat het mogelijk is. Deze DIY-groep heeft altijd wel een verrassende truc in petto. Strak en gebalanceerd, maar klaar voor de aanval! Niet vreemd dus dat ze een streaming-hit scoorden met hun muzikale hommage aan de Netflix-serie Peaky Blinders.

[/gdlr_tab]
[/gdlr_toggle_box]

Cashmyra

Bio Cashmyra

De mild intimiderende postpunk van Cashmyra geeft je een keiharde kaakslag om je vervolgens lieflijk op de wang te kussen, excuses voor het ongemak. Cashmyra schrijft over fouten maken, alles dat kapot gaat en pogingen tot het vinden van geluk. Teksten die vervolgens open en direct in het gezicht van de luisteraar worden gespuwd. Met het debuutalbum ́Moreel Verwerpelijk ́ stond het duo o.a. al op ESNS20 & ESNS21, speelde het meerdere malen in Vera en deed het mee aan Popronde. In 2023 volgt de EP ‘Privé’ waarmee het duo meer tot wasdom komt en een persoonlijkere kijk op het leven deelt.

Karvel

Bio Karvel

Luisteren naar Karvel geeft je het gevoel alsof er zand tussen je tanden zit, en dat is precies de
bedoeling. De muziek schraapt, schreeuwt maar kalmeert ook. Karvel maakt alternatieve rock met
invloeden van grunge en metal. Zware riffs worden afgewisseld met groovende basslijnen,
syncopische fills met een goed geplaatst bekken.