HIPHOP LIVE: LEAFS + KEVIN + JACIN TRILL

Date : 14 / apr / 2018
Time : 20:00 UUR Aanvang: 20.45 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €7,- ONLINE: €8,30 | AVONDKASSA €10,-
Sold Out

HIPHOP LIVE IN CONCERT: LEAFS + KEVIN + JACIN TRILL

VVK: DEUR €7,- ONLINE: €8,30 | AVONDKASSA €10,-

3 shows, 1 avond: HIPHOP: Live in Concert!
Open: 20.00 uur | start show: 20.45 uur | einde show: 23.00 | dj tot 23.45 uur
Voor dit concert is er geen toegang onder de 14 jaar | ID verplicht
=================================================

Leafs (uit Almere!) is volgens Puna.nl misschien wel het “grootste talent in de Nederlandse rapgame”,
Kevin was al te horen op meer dan 25 (!) tracks met o.a. Jonna Fraser, SBMG en Josylvio en
Jacin Trill heeft nu samen met Bokoesam een grote hit met “Nikes”.

Mis deze show niet!

Kaarten in de VVK online te koop, maar ook aan de deur van de Meester, je betaalt dan geen VVK.

B1_Leafs_hiphop_14april_001

Biografie Leafs

Met 16 herfsten op zak is Leafs de jongst getekende artiest op Noah’s Ark ooit. Na het zien van zijn video ‘Race’ neemt Noah’s Ark producer Ramiks de rapper uit Almere onder zijn hoede, wat het startsein markeert van een muzikaal en vriendschappelijk samenwerkingsverband.

In mei 2017 verschijnt “FEALS”, Leafs’ volledig door Ramiks geproduceerde debuut EP met daarop het ultiem meezingbare ‘Alright’. Eind 2017 volgt een tweede EP: “Adventures”, met daarop o.a. de singles Mikado en Mamacita. Vraag Leafs naar zijn motto en zijn antwoord is “altijd blijven flexen”. Die flexibiliteit vind je terug in zijn muziek, waarin Leafs een ontwikkeld, energiek geluid ten gehore breng, dat zijn weg vindt binnen een spectrum van aanstekelijke pop en alles wat de culturele boventoon voert in het internationale trap- en hiphoplandschap. Met zijn hooks, jeugdig gelijk en co-signs van o.a. Yung Nnelg, Bokoesam en Sevn Alias heeft Leafs zich in een korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

Biografie Kevin

Kevin begon met het schrijven van zijn eerste rapteksten in zijn lokale buurthuis. Zijn talent werd al snel opgemerkt door twee van de oprichters van Rotterdam Airlines. Onder de vleugels van Rotterdam Airlines bleef Kevin zich verder ontwikkelen en bracht meer nummers uit. In 2016 zet de rapper zichzelf op de kaart met zijn debuut single ‘Op de block’ Ft. Emms van Broederliefde. Ook heeft hij in december, later dat jaar zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’ uitgebracht. Na een dag stonden alle 9 nummers in de Spotify top 50 van Nederland en stond de EP op nummer 3 in de album top Wacht maar tot Kevin een iets grotere versnelling maakt.

Biografie Jacin Trill

Jacin Trill (1998) heeft eigenlijk maar één boodschap voor de wereld: no more bad vibes. De titel van zijn tape Happyland die in September 2017 uitkwam, zegt alles. Juist als het leven tegenzit, laat de Hoornse Jacin Trill je zien dat achter elke wolk de zon schijnt. En Jacin kan het weten.

Begin 2016 was Jacin vooral bezig met hiphop dance battles, toen zijn moeder ernstig ziek werd. Jacin besloot te stoppen met dansen om zijn moeder thuis te kunnen verzorgen. Een zware periode volgde, maar de positiviteit van zijn moeder hield hen beiden op de been. “Ze lacht altijd en neemt het leven zoals het is, ook met al die tegenslagen. Toen wist ik, het heeft geen zin om boos te zijn”.

Maar de meeste Nederlandse hiphop is volgens Jacin precies dát: boos. Harde teksten met een negatieve sound. Omdat hij letterlijk behoefte had aan positieve geluiden, kocht Jacin de goedkoopste opnameset die hij kon vinden en besloot, vanuit zijn slaapkamer, zelf muziek te gaan maken.

Twee dagen na zijn eerste ontmoeting met producer 808milli, sluit het duo zich op voor een ‘schrijverskamp’ in de kamer van Jacin. Resultaat: de tape Happyland. Elf nummers met weinig woorden, maar des te meer positieve vibes. “Vibes zijn wat je voelt. Wat mensen dingen laat doen. Als jij een keer hardop lacht in een bus vol chagrijnige mensen, straalt jouw plezier ook op hen af. Ik ben aan één oor doof en daarom zeggen vibes mij meer dan teksten. Als ik iemand zie lachen, weet ik wassup.”

De tape kwam terecht bij Johnathan Kelly van Artsounds, die meteen geloofde in Jacin Trill en Happyland. Toen de track Kspreyopjebytch vervolgens werd opgepikt door Bokoesam en Ronnie Flex, ging het razendsnel: de track heeft inmiddels ruim 2,6 miljoen streams op Spotify en meer dan 1,5 miljoen YouTube-views. Slechts een half jaar nadat Happyland werd gereleased, moest Jacin stoppen met zijn opleiding aan de Popacademie, omdat hij te druk werd met optredens.

Bokoesam (“mijn hiphopvader”) heeft Jacin onder zijn hoede genomen en samen werken ze aan een EP die in het begin van 2018 uit moet komen, met uiteraard alleen maar happy sounds. En Happyland gaat next level: Jacin werkt aan Tape 2 die nóg beter wordt dan zijn debuutplaat: “Daar is Happyland 1 niets bij”.

De moeder van Jacin is inmiddels schoon verklaard en zijn grootste supporter. Haar optimisme is de basis voor Jacin’s toekomstplannen: “Ik wil met mijn muziek iedereen een positieve kijk op het leven geven. Geluk werkt aanstekelijk, geef het door!”

Links
Facebook Leafs
Facebook Kevin
Facebook Jacin Trill