HILLBILLY MOONSHINERS PLAY MUMFORD AND SONS

Voorprogramma: Norah Jane
Date : 13 / jan / 2018
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20:00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €7,- ONLINE: €8,30 | AVONDKASSA €10,-

HILLBILLY MOONSHINERS: MUMFORD AND SONS

VVK: DEUR €7,- ONLINE: €8,30 | AVONDKASSA €10,-

De Nederlandse band ‘The Hillbilly Moonshiners’ komt met hun tribute aan de Britse groep verdomde dichtbij de zo geroemde sound van Mumford and Sons. Tijdens deze show komen de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’ en ‘Wilder Minds’ voorbij, afgewisseld met bekende songs die Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt!

THE HILLBILLY MOONSHINERS

header-los

Biografie The Hillbilly Moonshiners

Je kan ze bijna niet gemist hebben de afgelopen jaren: Mumford and Sons! De energieke Britse folkband was te zien op alle grote festivals als Pinkpop, Lowlands, Glastonbury en Lollapalooza en scoorde wereldhits met singles als ‘I Will Wait’, ‘Lover of the Light’ en natuurlijk ‘Little Lion Man’.

De Nederlandse band ‘The Hillbilly Moonshiners’ komen met hun tribute aan de Britse groep verdomde dichtbij de zo geroemde sound van Mumford and Sons. Tijdens een negentig minuten durende show komen de bekendste songs van de albums ‘Sigh No More’, ‘Babel’ en ‘Wilder Minds’ voorbij, afgewisseld met bekende songs die Mumford and Sons zelf ook live ten gehore brengt!

The Hillbilly Moonshiners stonden eerder al op festivals als Dauwpop, Bevrijdingsfestival Limburg en Dicky Woodstock, hadden airplay op NPO Radio 2 en NPO 3FM en speelden de afgelopen twee jaar meer dan tweehonderd shows in popzalen als Muziekcentrum de Bosuil (Weert), Mezz (Breda), Luxor Live (Arnhem) en Grenswerk (Venlo).

NORAH JANE

25394141_845740128932724_2127844663_n

Biografie Norah Jane

Norah Jane staat aan het begin van een mooie carriere. Haar muziek en manier van zingen brengt een dromerige sfeer met zich mee waar het hele publiek stil van wordt. Voorproefjes zijn te vinden op haar youtube pagina.
Het begon allemaal in maart 2017, toen ontving zij de 2e prijs in de categorie muziek bij Kunstbende Flevoland. Hierdoor kreeg zij de kans om op verschillende podia in Almere op te treden. Zij was te zien bij Koning Cultuur op Koningsdag, het Terrassenfestival in Almere Stad, het Broccoli Festival in Almere Haven en Lelystart in Lelystad. Verder mocht zij optreden in de Mo show van Mo Hersi en stond zij in een voorprogramma van Capti Rando met haar muzikale vriendin Kira. In de voorronde van Flavourland in de Meester werd zij zelfs eerste waardoor zij ‪op 16 december‬ naar de finale mag in de Underground in Lelystad. Nog een hoogtepunt in 2017 was het optreden in de studio van Giel Beelen op Koningsdag.
En het opnemen van een nieuw nummer in de studio van Splendid in Den Haag met Sicco de gitarist van de band. Dit nummer kun je horen op https://soundcloud.com/user-36977857/dont-ask
Haar inspiratie vindt ze in allerlei verschillende stijlen muziek en door het luisteren naar muzikanten van vroeger en nu.

Website The Hillbilly Moonshiners

Website Norah Jane