HERMAN BROOD ACADEMIE ON TOUR

Vier aanstormende talenten van de Herman Brood Academy
Date : 9 / jan / 2021
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : Entree: Gratis
On Sale

HERMAN BROOD ACADEMIE ON TOUR

Entree: Gratis

Herman Brood Academie on Tour is een springplank voor jonge talenten van de
Utrechtse school. Bands als Rondé, Emil Landman, Lakshmi en Banji zijn mee geweest
met vorige edities. Uniek aan de tour is dat alle opleidingen van de Herman Brood
Academie tijdens de tour aan bod komen. Zo wordt de tour opgezet door
de studenten van Music Industry Professional en zijn de muzikanten afkomstig van de
artiestenopleiding.

Ook de line-up voor dit jaar is inmiddels bekend. Een selectie van vier veelbelovende acts staan 9 mei in De Meester. Kalaallit Nunaat, Two And a half Girl, Daphne van Ditshuizen & band en Waus. Mis deze gratis avond niet want dit zijn de nieuwe Rondé’s en Emil Landman van de Nederlandse popcultuur.

Kalaallit Nunaat 

Biografie Kalaallit Nunaat

Kalaallit Nunaat is een band met een naam zo mysterieus als hun sound, hypnotische herhaling en oorverdovende noise is wat je kan verwachten van dit drietal uit Rotterdam. Kalaallit Nunaat is de inheemse naam voor Groenland en betekend simpelweg het eiland van het Kalaallit volk. De band laat zich vooral inspireren door bands als A Place to Bury Strangers, Joy Division en My Bloody Valentine en vormen daarmee een unieke combinatie in de Nederlandse rock wereld.

Two And a half Girl

Biografie Two and a Half Girl

De krachtige stem van frontvrouw Juliët in combinatie met een catchy interpretatie van hardcore/metalcore geeft Two and a Half Girl, een post-hardcore band uit Utrecht, een direct herkenbare sound. Voor fans van A Day To Remember, John Coffey en Beartooth is deze jonge band echt de moeite waard om live te zien. Two and a Half Girl heeft een energieke liveshow en zorgt voor de nodige meezing refreinen, mosh pits en walls of death!

Daphne van Ditshuizen & band

Biografie Daphne van Ditshuizen & band

Met trots kondigen we Daphne van Ditshuizen en haar band aan voor onze 20e (!) tour! Daphne van Ditshuizen is een tweedejaars studente pop/rock aan de Herman Brood Academie. Je kunt haar kennen van haar deelname aan het afgelopen seizoen van The Voice of Holland waar ze de finale haalde! Daphne is een popmuzikant met een sound die zich leent voor country, wat terug te horen is in haar eigen werk en die van haar band.

Waus

Biografie Waus

Waus is wat de naam doet suggereren: er zijn geen grenzen. Een mix van indie-pop/rock waarbij het fundament besmeerd wordt door een muur van synthesizers en de frontvrouw niet bang is je bij je ballen te pakken. Deze 4-koppige band met diverse roots heeft zichzelf volledig aan elkaar toegewijd om louter trekhits te maken en je mee te slepen in hun krachtige live show!

Website Herman Brood Academy