HENK HOFSTEDE (NITS) BOY IN A TREE SOLOCONCERT

Date : 15 / mei / 2021
Time : 18:30 UUR Aanvang: 20:00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : DUO TICKET (TOEGANG VOOR 2 PERS.): € 23,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 10,00

HENK HOFSTEDE (NITS) BOY IN A TREE SOLOCONCERT

DUO TICKET (TOEGANG VOOR 2 PERS.): € 23,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 10,00

Henk Hofstede is oprichter en frontman van de band Nits (o.a. bekend van de hits ‘In the Dutch Mountains’, ‘Nescio’, ‘Sketches of Spain’ en ‘J.O.S. Days’) en heeft eigenlijk geen nadere introductie nodig. Tijdens zijn intieme ‘Boy in a Tree’ soloconcert begeleidt de zanger-componist-tekstschrijver zichzelf op gitaar en piano. Hij zal putten uit het omvangrijke repertoire van Nits en daarnaast ook werk van anderen vertolken. Denk aan The Beatles, Leonard Cohen en Bob Dylan, die hij allen bewondert. De boeiende vertellingen van Henk Hofstede zorgen voor een passende omlijsting.

Attentie. Het betreft een coronaproof (1,5 meter) optreden. Er is slechts een gering aantal kaarten (voor uitsluitend zitplaatsen) beschikbaar.

Henk Hofstede

De Meester in Corona-tijd.

Naar een concert gaan in Corona tijd? Dat kan hopelijk snel weer. Maar, ook de pop-sector heeft een aantal regels te volgen. Zo mag je applaudisseren, maar niet juichen. Er mag gedanst worden, maar wel vanuit je stoel. Er mag omhelst worden, mits je uit het zelfde huishouden bent. Kortom, er zijn een aantal regels die we met z’n allen moeten bewaken. Het naleven van deze regels doen we niet alleen voor onze eigen gezondheid, maar ook die van anderen. Dus, geef elkaar de ruimte (1,5 meter), volg de aangewezen looproutes, wacht op je beurt, verwissel niet van stoel tijdens de voorstelling, desinfecteer je handen, sta alleen op om naar het toilet te gaan en geef niet in aan de drang om mee te zingen. Als we hier met z’n allen op letten kunnen we aankomende weken blijven genieten van popcultuur, juist nu.