GROF

Great Raps Oldschool Flavours met o.a. MC DRT
Date : 5 / nov / 2022
Time : 20:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 12,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 9,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 10,50

GROF

AVONDKASSA: € 12,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 9,00 | VOORVERKOOP ONLINE: € 10,50

Kom langs voor Great Raps and Oldschool flavours.
op 5 November is het GROF feest bij poppodium De Meester .
gehost door Kaascouse met optredens van  O.A Skeer & Boos,MC DRT, Ome Guus, DJ-FLEX-A-TONE en DJ DNS

$KEER&BOO$
De Limburgse Deni Lahaye, beter bekend als $KEER & BOO$ heeft bepaald geen podiumangst. Zijn optimische vibe is gebouwd op een fundament van levenslessen. Met zijn duistere sound en agressieve teksten laat hij weinig tot de verbeelding over. Ondertussen heeft hij een indrukwekkende discografie opgebouwd met o.a. de mixtapes ‘De polo op mijn body zit vol met bloed van stervelingen terwijl ik 8.6 drink VOL. 1 tm 4’, ‘Gangsta Grillz VOL.666’ en ‘Lo$8: Solo vlammer’ en nog veel meer.

MC DRT
MC DRT aka Dirk is een bedachtzame taalkunstenaar, al ruim 20 jaar actief in het Nederlandse HIPHOP circuit. Sinds de vroege jaren ‘2000 is Nederland een flamboyante artiest rijker. De boomlange rapper ‘DRT’ is in de hoogtijdagen van Freestyle rap één van de gevestigde namen. Tot 2005 in crew verband (onder de naam DC13) met oa Ali B. en Jerome XL, sindsdien heeft MC DRT (als solo artiest) meerdere mixtapes, EP’s en studio albums uitgebracht. Vaak beeldende inhoud, taaltechnisch overgebracht op traditionele Hiphop beats. Tegenwoordig ook in diverse samenwerkingen te bewonderen. Met Freestyle beweging; Improversum en met rapgroepen; Fort Buku en Krauw Konnekt!

OME GUUS
In zijn eigen woorden schrijft hij:
New Classic hiphop. Dat authentieke geluid van vroeger is terug. Een wereldwijde beweging. Ook in Nederland vormt zich een eredivisie van ambachtelijke rappers en beatmakers. Ome Guus is deel van de strenge selectie. Spitter met een sporttas aan ervaring. 25 jaar in de game en nog steeds nie van het veld te slaan. Tegenwoordig rollend met de nieuwe formatie Movnt Olympvs. Voorheen zijn strepen verdiend met groepen als NuClear Family, Kern Koppen en als Battle MC in tal van toernooien door de jaren heen. De underground heeft jaren drooggestaan, maae het gras is nu groener dan ooit. Pure hiphop fanaten kunnen weer hun grammetje halen. Ome Guus is onversneden hiphop.

DJ FLEX-A-TONE
DJ Flex-a-Tone is een beroepsartiest, een meester mixer achter de draaitafel. Flex-a-Tone begon naam voor zichzelf te maken toen hij in de kelder van de Melkweg stond. Hierna ging zijn naam snel rond in de Amsterdamse hiphop/urban scene. Hij heeft vele optredens gegeven met vele nationale en internationale artiesten.
Flex-a-Tone doet het allemaal van Elektro, Dirtydutch, Latin House en zijn favoriet: Dubstep.
Flex weet als geen andere hoe je een knalfeest neerzet; hoe harder hoe beter. Na gespeeld te hebben op Latin Nation en Gestrand heeft Flex-a-Tone duidelijk gemaakt dat hij weet hoe je een feest draaiend houdt.

DJ DNS
DJ DNS is niet zomaar een DJ, het is één van de beste DJ’s in Nederland. Hij won drie keer de Nederlandse DMC kampioenschappen, één keer het ITF Beatjuggle wereldkampioenschap en kwam meerdere keren uit voor Nederland op het DMC wereldkampioenschap. Naast dat is DJ DNS onderdeel van SL Trooperz, Keynote Speakerz, Shit Banging’ en SuperJam. Hieruit blijkt dat zijn succes bestaat uit skills en een sterke werkethiek. Tijdens zijn set kan je een combinatie verwachten van draaien en mixen met een breede variatie van hiphop, soul, funk, r&b en dance.
HOST KAASCOUSE
Kaascouse vergaarde zijn bekendheid door één van de smaakmakers te zijn bij Punch Out Battles. Hij is tot op de dag van vandaag dan ook de meest bekeken battle-rapper van Nederland. Niet veel later won hij de 2e editie van het BNNVARA programma "The Next MC" met zijn track “Je Favoriete Nietsnut”. Bij het label Bonne Chance Music ontdekte hij nieuw talent zoals o.a.Minitrapper, Chiraqxel & Rody Delorean.Na het verlaten van dat label besloot Kaascouse om het helemaal op zijn eigen manier te gaan doen. "Om ten alle tijden lekker te kunnen doen wat ik zelf wil heb ik SKENGGENG opgericht" aldus Kaascouse zelf. Sinds het oprichten van SKENGGENG zijn er dan ook meerdere Kaascouse projecten uitgebracht. Naast singles zoals “Ik Ben Er Nog” & “Smokin” bracht hij “Met Een Beetje Geluk” uit in 2020. Begin dit jaar verscheen ook de tape “STOFFIG & ONVOLWASSEN” uit waarvan een deel 2 al is bevestigd. Zijn debuutalbum "Sorry Voor De Excuses" werd ooit al aangekondigd en staat nog steeds op de planning.

Meer info volgt…