GREEN LIZARD TRIBUTE TO NIRVANA

VOORPROGRAMMA VIDEO STORE
Date : 11 / nov / 2017
Tijd : 19:30 UUR Aanvang: 20.00 UUR Huisregels de Meester
Locatie : Grote zaal Attend on Facebook
Prijs : VVK: DEUR €9,- ONLINE: €10,30 | AVONDKASSA €12,-

GREEN LIZARD: TRIBUTE TO NIRVANA FT. RUDEBOY (URBAN DANCE SQUAD)

VVK: DEUR €9,- ONLINE: €10,30 | AVONDKASSA €12,-

De Nederlandse grunge band Green Lizard brengt een tribute aan de beste band van de jaren negentig: Nirvana. Dat deden ze al in in 2001 met de Marlboro Flashback Tour, maar in 2016 kwamen ze terug voor vier shows met verschillende zangers waaronder de Silver Surfering Rudeboy, frontman van de legendarische band Urban Dance Squad. Met drie bijna uitverkochte shows en één succesvol festival is er duidelijk een vraag naar meer. En dat gaan ze dan ook doen in 2017. Green Lizard en Silver Surfering Rudeboy met alle klassiekers van de drie platen die Nirvana heeft uitgebracht.

GREEN LIZARD

Green Lizard tribute to Nirvana 1 - credits Marike Benschop

Biografie Green Lizard

Tilburgs/Amsterdams gezelschap met als middelpunt de gebroeders Tjon Ajong. In 1996 weten ze met een mix van grunge, hardrock en metal De Grote Prijs Van Nederland in de wacht te slepen. Vier jaar later maakt de band de belofte waar met het album Identity (Sony Music). Daarna volgen nog twee platen en honderden optredens in Nederland, Europa en Amerika op o.a. Pinkpop, Lowlands, Paaspop, Vans Warped Tour en support tours met The Gathering en Skin (Skunk Anansie).

Toen Green Lizard in 2008 uiteenviel kwam er voor frontman Remi Tjon Ajong een eind aan een periode die zijn puberteit en adolescentie kleurde. Met broer en medeoprichter Brian bleef hij echter muziek maken en in 2012 keerde Green Lizard, aangesterkt door een gloednieuwe ritmesectie, onvermijdelijk terug op de Nederlandse podia. “Dit is zeker geen reünie”, zegt Remi Tjon Ajong. “We gaan gewoon verder waar we gebleven waren. Het gevoel is helemaal terug.”

VIDEO STORE

promo_videostore

Biografie Video Store

“Sounds like Sonic Youth had a love baby with The Replacements while getting drunk at a Superchunk show, after which they decided to socialize the child using nothing but 90’s emo records and now he’s that annoying guy who always yells ‘Yeah! Up top!’ Whenever Hüsker Dü is on the radio. Will you give him some skin? ” – some guy from Hilversum

Links
Website Green Lizard nirvana tribute

Website Video Store