Front Row Sessies:Norah Jane

Date : 2 / mei / 2020
Time : 15.00 UUR
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Kijk Online Mee

FRONT ROW SESSIES:NORAH JANE

Tijdens de Front Row Sessies kan je elke zaterdag om 15:00 uur genieten van live-concerten, gewoon thuis vanaf je eigen bank. Op zaterdag 2 mei is het de beurt aan singer-songwriter Norah Jane.

Norah Jane staat aan het begin van een mooie carrière. Haar muziek en manier van zingen brengt een dromerige sfeer met zich mee waar het hele publiek stil van wordt. Voorproefjes zijn te vinden op haar YouTube pagina. Haar inspiratie vindt ze in allerlei verschillende stijlen muziek en door het luisteren naar muzikanten van vroeger en nu.

De link van de live-stream zal zaterdag 2 mei om 12:00 uur in dit evenement en op de Facebookpagina van Poppodium De Meester gedeeld worden.

Volg het YouTube Kanaal van Poppodium de Meester: https://www.youtube.com/user/Podiumdemeester

Biografie Norah Jane

Het begon allemaal in 2017, toen ontving zij de 2e prijs in de categorie muziek bij Kunstbende Flevoland. Hierdoor kreeg zij de kans om, gedurende het jaar, op verschillende podia in Almere op te treden. In de voorronde van Flavourland 2017, in de Meester in Almere, werd zij zelfs eerste waardoor zij ‪op 16 december naar de finale mocht in de Underground in Lelystad. Hier werd zij de jongste winnares ooit.