FRONT ROW SESSIES:NE·CHO

Date : 9 / mei / 2020
Time : 15:00
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Kijk Online Mee

FRONT ROW SESSIES:NE·CHO

Tijdens de Front Row Sessies kan je elke zaterdag om 15:00 uur genieten van live-concerten, gewoon thuis vanaf je eigen bank. Op zaterdag 9 mei is het de beurt aan de instrumentale funk, fusion en neo soul band ne·cho.

De link van de live-stream zal zaterdag 9 mei om 12:00 uur op de Facebookpagina van Poppodium De Meester gedeeld worden.

Volg het YouTube Kanaal van Poppodium de Meester: https://www.youtube.com/user/Podiumdemeester

Biografie Ne·cho

ne·cho is een instrumentale band uit Almere die is ontstaan uit de vriendschap tussen saxofonist Lars Posthumus en toetsenist Stefano de Smaele. Vanuit hun gedeelde inspiratiebronnen, funk, fusion en neo soul, besloten zij hun krachten te bundelen en op zoek te gaan naar een nieuwe sound. Een sound waarin zij al deze stijlen samenvoegen en combineren met elektronische samples en sounds. ne·cho presenteert een frisse mix tussen live instrumenten en elektronische elementen.

Afgelopen jaar is een opstart jaar geweest voor ne·cho waarin zij het publiek op eigenwijze hebben laten kennis maken met hun muziek. Om in te spelen op het vluchtige social media gedrag hebben zij hun nummers uitgebracht met een arrangement van maar één minuut. Kort maar krachtig. De beknopt ne·cho variant.