FRONT ROW SESSIES: MARIËLLE FLENS

Date : 23 / mei / 2020
Time : 15.00
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Kijk Online Mee

FRONT ROW SESSIES: MARIËLLE FLENS

Tijdens de Front Row Sessies kan je elke zaterdag om 15:00 uur genieten van live-concerten, gewoon thuis vanaf je eigen bank. Op zaterdag 23 mei is het de beurt aan Mariëlle Flens, deze zangeres brengt Nederlandse pop met een eigenwijs Amsterdams randje. Op 8 mei brengt Mariëlle haar nieuwe single uit, ben jij ook benieuwd? Kijk en luister dan op 23 mei mee!

De link van de live-stream zal zaterdag 23 mei om 12:00 uur in dit evenement en op de Facebookpagina van Poppodium De Meester gedeeld worden.

Volg het YouTube Kanaal van Poppodium de Meester: https://www.youtube.com/user/Podiumdemeester

Biografie Mariëlle Flens

Mariëlle Flens (1993) is een Nederlandstalige zangeres uit Almere, maar haar roots liggen in Amsterdam Noord. Zij zingt al sinds ze zich kan herinneren en heeft in een aantal bandjes (Assorted Travellers, MITS) haar aandeel geleverd waarmee ze verschillende prijzen won. In 2018 besluit ze auditie te doen voor The Voice of Holland, met succes: maar liefst 3 van de 4 coaches draaiden hun stoel voor haar om. Tijdens haar tv-optreden was de zangeres een opvallende kandidaat, natuurlijk vanwege de uitvoering van het nummer maar ook vanwege haar verhaal. Mariëlle is op zeer jonge leeftijd haar ouders verloren, mede hierdoor moest ze Amsterdam verlaten.

Het publiekelijk vertellen van haar persoonlijke verhaal trok Mariëlle over de streep, wat maakte dat ze na ‘The Voice’ deed wat ze eerder niet durfde: ze besloot naar buiten te treden met haar zelfgeschreven muziek. Te beginnen met haar eerste single, ‘Grote Meisjes Huilen Niet’, welke ze in januari van 2019 heeft uitgebracht. Zowel haar eigen muziek als haar covers brengt ze op een haar eigen manier.