FREAK OUT: NEW YEAR

ALWEER DE 12E KEER FREAKOUT 36UP
Date : 8 / jan / 2022
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 13,00 | VVK DEUR: € 8,50 | VVK ONLINE: € 10,00
Cancelled

FREAK OUT: NEW YEAR

AVONDKASSA: € 13,00 | VVK DEUR: € 8,50 | VVK ONLINE: € 10,00

In lijn met de huidige updates, per 14-12-2021, zal dit evenement verplaatst worden. Tickethouders zullen hier per mail extra informatie over ontvangen zodra de nieuwe datum bekend is. Er wordt alles aan gedaan hier zo snel en volledig als mogelijk over te communiceren.

Dit evenement zal verplaatst worden naar 16 april 2022, huidige tickethouders zullen een extra mail over ontvangen.

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontrolleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

Al een aantal jaar zijn de Freakout 36up feesten zeer succesvol in Almere. Nu alweer de 12e editie en dit keer weer in poppodium de Meester.

Met zoals altijd de spetterende live-band én DJ’s.

FREAKOUT 36UP is een dansfeest met een liveband en DJ’s met de beste soul, disco en latin muziek vanaf de 70’s tot nu. Van Otis Redding tot Bruno Mars, van Motown tot Amy Winehouse.

Het geheim van het succes zit ‘m in de mix. Zowel een liveband als een DJ op één avond maakt het feest zo anders. Het draait niet alleen om de beats, het gaat ook om de songs en de sfeer van live-muziek.

De FREAKOUT party band is de vaste huisband van het feest. Deze 11-koppige Almeerse soulband drie zangeressen, een blazerssectie en een super strakke ritmesectie., drums, bas, gitaar en keybord. De Freakout party band is bekend van diverse festivals. Onlangs hebben ze nog spetterende optredens gegeven op het Bevrijdingsfestival en het Almeerse Havenfestival.

FREAKOUT 36UP is laagdrempelig, vrouwvriendelijk en je kunt er met gemak alleen naar toe. De sfeer is informeel en gezellig.