FOXLANE + POM

Date : 5 / feb / 2022
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 9,00 | VVK DEUR: € 7,50 | VVK ONLINE: € 9,00

FOXLANE + POM

AVONDKASSA: € 9,00 | VVK DEUR: € 7,50 | VVK ONLINE: € 9,00

12-10-2021 | Update: Er is een nieuwe datum gevonden voor dit evenemtent: 5 februari 2022. Tickets aangeschaft voor de oude datum blijven gewoon geldig voor dit evenement. Houd er wel rekening mee dat de informatie op tickets aangeschaft voor 9-10-2021 verouderd is, houd hiervoor de website aan voor de meest actuele informatie.

09-10-2021 14:30 | Update: Beste tickethouders, helaas is de zanger van Foxlane niet in staat vanavond op te treden. We zijn druk bezig met het bespreken van een nieuwe datum voor dit concert. Alle tickethouders hebben een mail ontvangen waarin we verder uitleggen wat dit inhoudt. We zullen vanavond gesloten blijven en onze tickethouders zo snel mogelijk op de hoogte stellen van de nieuwe datum voor dit evenement.

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontroleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

Vind je het leuk om nieuwe muziek te ontdekken, of heb je Foxlane of Pom al vaker voorbij horen komen in je spotify lijsten? Dan is deze avond een hele dikke aanrader. Met een act als Foxlane hoef je maar een glimps van hun live-performance op te pikken om te weten dat deze jongen nog heel ver gaan komen. Daarbovenop krijg je ook nog de rauwe Fuzzpop van Pom. de band is lief met een bite, maar vooral een act waarbij je onmogelijk stil kunt blijven staan. Voor een avond als deze kunnen we begrijpen dat het de eerste keer is dat je ze live ziet, maar het kan haast niet dat het de enige keer zal zijn. Wij verwachten nog een hoop van ze te gaan horen de aankomende jaren.

Foxlane

Biografie Foxlane

Birmingham boys uit Nijmegen? Foxlane laat zien dat het kan. Een DIY-unit bij wie altijd iets borrelt onder de oppervlakte. Strak en gebalanceerd, maar altijd klaar voor de aanval. Niet gek dat ze een streaming hit scoorden met hun hommage aan de Netflixserie Peaky Blinders. De vuige attitude vol onvoorspelbare explosiviteit wordt doorgetrokken op de self-titled EP die in september 2021 verschijnt.

Al sinds debuut-EP All Quite Good Now uit 2017 stuwt de band onder leiding van het energieke boegbeeld Guus Timmermans voort. Dat de band niet bang is om zijn plek op te eisen werd duidelijk tijdens de Popronde van 2019. Als OOR-talent werden ze met 34 shows de meest geboekte artiest van het rondreizende festival. Dit een jaar nadat ze de publieksprijs van De Grote Prijs van Nederland in de wacht sleepten.

Met producer Igor Wouters hebben ze in de studio van de Amsterdam Recording Company het bandgeluid op de pieken van hun kunnen weten vast te leggen. Verwacht de enerverende dansenergie van acts als Foals gecombineerd met de rockrauwkost van bijvoorbeeld Shame, Fontaines D.C. en Squid. Het heeft die broeierige vibe van New York rond de wisseling van de seventies naar de eighties, toen bands als Talking Heads nog regelrecht uit art schools de clubs binnenliepen. Foxlane lijkt ook zo door de arty tijdgeest in een broednest van talent te zijn gebaard. Ze zijn in ieder geval net zo eigenwijs, dus bereid je voor.

“deze vier NEC-supporters weten hoe je memorabele meebrulrefreinen schrijft” – OOR

“Zanger Guus Timmermans dendert maniakaal over het podium als -ie geen gitaar speelt. Bijna bezeten pakt hij de toeschouwers in met zijn spastische bewegingen.” – 3voor12

“De Nijmeegse indieband is een bom van energie, en laat dat niet alleen op het podium merken.” – 3voor12 Noord-Holland

POM

Biografie POM

POM is een vijfkoppige ‘FUZZPOP’ band uit Amsterdam die laat horen dat snoeiharde muziek ook vrolijk en cute kan zijn. Geïnspireerd door britpop en garagerock creëren zij hun eigen ‘FUZZPOP’. Verwacht een harde en energieke performance gepaard met een lief randje. x POM