FLEVO BIER FESTIVAL

Het lekkerste bierfestival van Flevoland!
Date : 11 / nov / 2018
Time : 13:00 UUR - 18:00 UUR Huisregels de Meester
Address : Alle zalen Attend on Facebook
Tel : Entree: € 3,50 (festivalglas € 2,-) Munten: € 2,- per stuk
Kaartverkoop aan deur

FLEVO BIER FESTIVAL

Entree: € 3,50 (festivalglas € 2,-) Munten: € 2,- per stuk

12122801_1026276204078741_545753354484880519_n

Diverse Brouwers en Live music Acts.

Pretpakket: toegang incl. festivalglas en 8 munten voor € 20,-

Live:

BLUE GRASS BOOGIEMEN

BGBM-live-on-Folkwoods

Biografie Blue Grass Boogiemen

De Blue Grass Boogiemen hebben wat te vieren. Al 25 jaar brengen ze: ‘High-energy bluegrass at its finest’. Robert-Jan Kanis (zang-gitaar), Arnold Lasseur (zang-mandoline-gitaar-viool-dobro), Aart Schroevers (zang-contrabas) en Bart van Strien (zang-banjo-mondharmonica-viool) toerden de afgelopen vijfentwintig jaar niet enkel door Nederland, maar door heel Europa en Amerika. Ze deelden de podia met diverse groten uit de bluegrass- en countrymuziek en brachten reeds vier albums uit.

Het feit dat er al vijfentwintig jaar aan de weg getokkeld wordt vraagt natuurlijk om iets bijzonders ter viering. Gekozen is voor een album, waarvoor de Boogiemen diverse bekende Nederlandse collega’s uitnodigden om een eigen nummer te “verbluegrassen”. Het is een indrukwekkende en eclectische lijst gastvocalisten geworden, met onder andere Freek de Jonge, Tim Knol, Ernst Jansz, Bennie Jolink, Blaudzun en Dave von Raven. Van al deze artiesten is een nummer gekozen die in de onnavolgbare Boogiemen-stijl zijn bewerkt, wat tot uiterst boeiende resultaten heeft geleid. Dit alles zal gepresenteerd worden in Paradiso, waar een aantal van de gastvocalisten live hun door de Boogiemen bewerkte nummer ten gehore zullen brengen. Vervolgens trekken de Blue Grass Boogiemen het land in en zal op diverse podia dit bijzondere album, wat wederom uitkomt op Excelsior Recordings, gepresenteerd worden, bijgestaan door één of meer der gastvocalisten.

Over de Blue Grass Boogiemen

De Blue Grass Boogiemen toerden de afgelopen 25 jaar oneindig veel door Europa en Amerika en deelden de podia met diverse groten uit de bluegrass-en countrymuziek. Zelfs de Washington Post schreef een uitermate positieve recensie naar aanleiding van hun optreden in DC. In Ierland wonnen zij de ‘Crystal Bowl’ als meest populaire band tijdens het ‘Guinness International Bluegrass Festival’. In eigen land wonnen zij maar liefst acht keer de Gram Parsons-Award als ‘beste akoestische band’. Verder werden zij tijdens het ‘European World of Bluegrass’-festival, wat jaarlijks georganiseerd wordt door de European Bluegrass Music Association, door het publiek verkozen tot meest populaire bluegrass band.

Dat hun “high-energy bluegrass at its finest” (zoals het Amerikaanse toonaangevende magazine ‘Bluegrass Unlimited’ hun muziek omschreef) er ook goed ingaat op grote festivals hier in Nederland is gebleken tijdens hun legendarische optreden op Lowlands, waarover VPRO’s 3voor12 schreef: “Blue Grass Boogiemen verpletteren Lima-tent”.

De lijst van optredens begint na 25 jaar ondertussen telefoonboekachtige proporties te krijgen. Van het Amsterdam Hard festival in de Melkweg tot de Continental Club in ‘live music capitol of the world’ Austin, Texas; van het Oerol festival op Terschelling tot ‘s werelds meest beroemde bluegrassclub de Station Inn in Nashville, Tennessee; van het Metropolis festival in Rotterdam tot de Rodeo bar in New York; van het Into The Great Wide Open festival op Vlieland tot het Guinness International Bluegrass Festival in Ierland, ze traden er op. Al 25 jaar staan de Blue Grass Boogiemen voor het beste wat Nederland qua authentieke rootsmuziek te bieden heeft. Niet voor niets kregen ze de bijnaam ‘de ambassadeurs van de bluegrass’.

CAISSíNN

41454196_1883005128675064_913599870969839616_n

Biografie Caissínn

Een trio dat zn sporen in de akoestische roots muziek meer dan verdient heeft. Gezamenlijk en apart hebben de muzikanten van Caiscinn in bands als ‘Harmony Glen’, ‘Acting the Maggot’ en ‘Mumfords Calling’ getourd in binnen- en buitenland. Nu betreden ze het podium als trio om hun liefde voor Bluegrass te delen met wie er maar wil luisteren! Gewapend met banjo, bas en gitaar trekt Caiscinn ten tonele om een spervuur van noten te ontketenen!

Meer info volgt…

Website Flevo Bier Festival