FLEVO BIER FESTIVAL

Hét bierfestival met lokale brouwers!
Date : 13 / nov / 2022
Time : 13:00 UUR
Aanvang: 13:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Tel : AVONDKASSA: € 3,50 | VOORVERKOOP DEUR: € 3,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 5,00

FLEVO BIER FESTIVAL

AVONDKASSA: € 3,50 | VOORVERKOOP DEUR: € 3,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 5,00

Het FlevoBierFestival kenmerkt zich in kwaliteit van bieren, gezellig in de ambiance van Poppodium de Meester waar gemoedelijke muziekbandjes het geheel omlijst. Met smakelijke, kwalitatief goed begeleidende hapjes.

Almere – Bierbrouwers uit Flevoland en daarbuiten, lekkere hapjes, live muziek op het podium een sfeervolle balkon zijn zondag 13 november in Poppodium de Meester te Almere de hoofdingrediënten van het FlevoBierFestival.

“Hier proef je het echte bier”, zegt Pint Flevoland en mede-organisator van het culinair festijn. “De brouwers zijn helder over de ingrediënten in hun bier. Ze vertellen graag waar het vandaan komt en wat erin zit. Zelfs de recepten delen ze.” Op het festival zijn allerlei soorten bieren te proeven. Lokaal gebrouwen bieren van Flevolandse brouwerijen als Brouwerij Artemis uit Dronten en Stadsbrouwerij Vos, maar bijvoorbeeld ook biertjes uit andere regio. We hebben de brouwerijen wel gevraagd met wat speciaals te komen, zodat bezoekers echt nieuwe biertjes leren kennen. Op het gebied van smaak zit er veel verschil tussen de bieren van de brouwerijen.

Live:

StringTastic

Nienke Bijker (zang, gitaar) en Sjoerd van Ravenzwaaij (zang, banjo, mandoline) slaan de handen
ineen speciaal voor het Flevo Bier Festival. Nienke & Sjoerd hebben samen meer dan 15 jaar
Europa doorgereisd met de folkband Harmony Glen. Daarnaast hebben ze, los van elkaar, ook
allerlei andere projecten met andere stijlen, die ze vandaag zoveel mogelijk laten horen. Verwacht
Irish Tunes, Songs, Americana, Folk, Bluegrass en nog veel meer!
Wim Budding

Wim Budding is een muzikale duizendpoot die al diverse projecten op zijn naam heeft. Momenteel is hij de frontman van de Budding Blues Band. Maar velen kennen hem ook van de Classic Albums avonden in de Meester. Zo heeft hij met de band Big Cab al drie Classic Albums onder handen genomen. namelijk: Rumours van Fleetwood Mac, Hotel California van de Eagles en Stickey Fingers van de Rolling Stones. Maar, laten vooral niet zijn fenomenale uitvoering van Eric Clapton’s Unplugged vergeten.
Hillbilly Hayride

Hillbilly Hayride is een punky-bluegrass band uit het zuiden van Nederland. De naam verklapt eigenlijk genoeg! Naast old time originals vermaken ze hun publiek graag met footstomping bluegrass uit minder ver vervlogen tijden. Verder zijn ze niet vies van een beetje zoetsappige hillbilly. Ook al zingen ze over gebroken harten, drank en andere ellende, van deze muziek word je vrolijk! Van The Carter Family naar de Hackensaw Boys, via Dolly Parton weer terug naar Old Crow Medicine Show. Yeeha roepen mag best.