FLAVOURLAND FINALE

Dé FLEVOLANDSE POPPRIJS
Date : 10 / dec / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Tel : AVONDKASSA: € 8,00 | VVK DEUR: € 5,00 | VVK ONLINE: € 6,50

FLAVOURLAND FINALE

AVONDKASSA: € 8,00 | VVK DEUR: € 5,00 | VVK ONLINE: € 6,50

Disclaimer: We kunnen niet voorzien welke corona maatregelen blijven, verdwijnen of zullen terugkeren. Houd er dus rekening mee dat de voorwaarde van jouw concertbezoek gaandeweg kunnen wijzigen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld niet uitsluiten dat er in de toekomst voor sommige evenementen ‘Testen voor toegang’ zal worden ingevoerd. Per evenement zal je een e-mail krijgen met alle voorwaarde waar je rekening mee dient te houden bij je bezoek. Heb je toch vragen of twijfels? Neem contact met ons op per mail of telefoon.

Flavourland 2021, de provinciale popprijs van Flevoland. Tijdens Flavourland strijden Flevolandse muzikanten om vette prijzen en de eer.

De wedstrijd heeft een open inschrijving. Alle leeftijden en muziekstijlen zijn welkom. Deelname is kosteloos. Elke band en act uit Flevoland kan meedoen. Een band/act is Flevolands als minimaal een van de leden in Flevoland woonachtig is.

Over Flavourland

Flavourland 2021 is de provinciale popprijs voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door Kunstlink Flevoland i.s.m. poppodia De Meester, Corneel en De Klos. Flavourland 2021 wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland.