FLAVOURLAND VOORRONDE II

Date : 8 / nov / 2019
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20:00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €5,- ONLINE: €5,- | AVONDKASSA €5,-

FLAVOURLAND VOORRONDE II

VVK: DEUR €5,- ONLINE: €5,- | AVONDKASSA €5,-

Wie is ‘beste popband of popact van Flevoland 2019’.

Flavourland-finale-Underground
Flavourland Voorronde II
De tweede voorronde van FLAVOURLAND 2019 wordt in De Meester gehouden. Wij zullen dit jaar podium bieden voor: AstroNutz, Mars, Oes, Those Left Standing, Merel en Denise, The Medicines, LAAT en Psychose! Deze bands gaan tegen elkaar strijden om een plek in de Finale!

Voorronde en Finale:
De tweede voorronde is op vrijdag 8 november hier in Poppodium De Meester, Almere.
De laatste voorronde is op zaterdag 9 november in De Klos, Emmeloord.
De grote finale van FLAVOURLAND 2019 vindt plaats op 6 december in Poppodium De Meester in Almere.

Ja leuk allemaal, maar wat valt er eigenlijk te winnen?
Naast moddervette (geld)prijzen à € 1.000,- voor de winnaar, ook directe plaatsing bij de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, een zwaar vergulde bokaal en voor één jaar gegarandeerde roem tot minimaal aan de provinciegrenzen. En één van de finalisten speelt op Jolpop 2020, het leukste festival van Lelystad.

Bovendien, realiseer je dat je met je act of band een enorm leuke avond/ middag in duikt waarin je popliefhebbend Flevoland ontmoet, ieder met zijn eigen stijl en gekte maar al een feestje om eens van binnenuit mee te mogen maken. Dus los van jouw potentiële doorbraak…..gewoon mee doen is de moeite waard.

Door wie?
Flavourland 2019 is de provinciale popprijs voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door CAF i.s.m. poppodia De Meester, Corneel en De Klos. De winnaars van de lokale voorrondes, een aantal publiekswinnaars en de wildcardwinnaars stromen  door naar de Flavourland-finale.

 

Meer informatie & inschrijven: www.flavourland.nl . Flavourland 2019 wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland.