FLAVOURLAND FINALE

Date : 17 / apr / 2021
Time : 16:00 UUR Aanvang: 16:00 UUR Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Gratis

FLAVOURLAND FINALE

Flavourland 2020, de provinciale popprijs van Flevoland, gaat ondanks corona toch plaatsvinden. Natuurlijk wel met aanpassingen, zodat alles veilig gebeurt. Tijdens Flavourland strijden Flevolandse muzikanten om vette prijzen en de eer.

De wedstrijd heeft een open inschrijving. Alle leeftijden en muziekstijlen zijn welkom. Deelname is kosteloos. Elke band en act uit Flevoland kan meedoen. Een band/act is Flevolands als minimaal een van de leden in Flevoland woonachtig is.

Finale
De finale vindt plaats in Poppodium de Meester in Almere. Of er publiek bij mag zijn zal afhangen van de eventuele versoepelingen. De finale wordt hoedanook ge-live streamed om 17 april.

Wat is anders?
Er kan per podium veel minder publiek toegelaten worden; daarom dit jaar 4 à 5 bands/acts op één avond (in plaats van 8) en alle optredens worden o.a. via facebook gestreamd. Oftewel: heel de wereld kan meekijken.

De prijzen zijn ongewijzigd
Ultravette (geld)prijzen à € 1.000,- voor de winnaar, directe plaatsing bij de halve finale van de Grote Prijs van Nederland, een zwaar vergulde bokaal en voor één jaar gegarandeerde roem tot minimaal aan de provinciegrenzen. En één van de finalisten speelt op Jolpop 2021, het leukste festival van Lelystad.

Aanmelden
Aanmelden voor Flavourland kan tot en met donderdag 15 oktober as. door het invullen & inzenden van het inschrijfformulier, te vinden op www.flavourland.nl
Check voor meer nieuws ook www.facebook.com/flavourlandmusic.

Over Flavourland
Flavourland 2020 is de provinciale popprijs voor alle bands & acts uit de provincie Flevoland, georganiseerd door Kunstlink Flevoland i.s.m. poppodia De Meester, Corneel en De Klos. Flavourland 2020 wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Flevoland.

Meer informatie & inschrijven: www.flavourland.nl