FIRE PROOF INVITES: FLORA - MILL - REDOUAN

Memories in Ally
Date : 7 / jul / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Bar zaal
Tel : AVONDKASSA: € 9,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 7,50

FIRE PROOF INVITES: FLORA – MILL – REDOUAN

AVONDKASSA: € 9,50 | VOORVERKOOP ONLINE: € 7,50

We zien ze steeds vaker voorbij komen: Fire Proof, maar nog nooit eerder mochten ze een gehele avond zelf organiseren. Met wie wil je het podium delen? Hoe komt het artwork er uit te zien? Welke nummers wil je tussen de acts door? We gaven Fire Proof de volledige regie en zo ook het volle vertrouwen. De groep jonge professionals heeft een mooie line-up verzameld met Mill, Redouan en Flora om vervolgens de avond zelf af te sluiten. Een vol programma dus zorg dat je op tijd bent!

Fire Proof:
Met een windvlaag aan streams bij de eerste single en na het compleet maken van de band, is het nu tijd om te vlammen! 2023 staat centraal voor nieuwe releases en het uitbreiden van de Fire Proof familie. Geen gig te groot, geen gig te klein: ‘Spotlights on, cause the show must go on!

Flora:
Maak kennis met de ontwrichtende kracht die FLORA is. Deze baanbrekende
singer-songwriter uit Rotterdam staat bekend om haar meeslepende teksten,
uitgesproken harmonieën en haar "dark touch" aan hedendaagse pop.

FLORA schrijft muziek voor mensen die van slim geschreven bops houden. Haar nummers herinneren je aan artiesten zoals Sub Urban, Billie Eilish en Rosalia, a.k.a. de koningen en koninginnen van een onderscheidend geluid dat niet te kopiëren valt.

Haar tot nadenk zettende debuut-EP ‘RINSE & REPEAT EP’ kwam op 16 september uit. Deze zelfverklaarde rebel daagt je uit om toe te geven aan je diepste en donkerste onderdrukte emoties.
Kan jij niet genoeg krijgen van FLORA? Goed nieuws: er zijn geruchten dat er nieuwe muziek onderweg is.

Gevoed door haar ervaringen uit het verleden en traumatische gebeurtenissen is FLORA een "heavy hitter", klaar om haar stempel te drukken.

MILL:
Van headliner in P60 , naar een ongelofelijke show in New York, compleet met zelf gedesignde merchandise die onderhand uitverkocht is… Met minimale mankracht wordt professioneel werk geleverd.

Mill is geboren in Amsterdam en opgevoed met muziek van zijn ouders. Zijn vader is drummer, hij komt hierdoor op jonge leeftijd in aanraking met live optredens.
Wanneer hij zelf begint te rappen op zijn eigen beats in 2014 ontstaat de sound die hem uiteindelijk Mill zal maken.
Vandaag staat zijn nummer "Top Off" op Spotify over 123.000 streams.
De aankomende maanden staan in het teken van nieuwe muziek, geniet in 2022 van zijn debuutalbum "Enjoy The Ride".

Redouan:
Redouan is een 20-jarige hiphopartiest uit Almere, die in februari zijn eerste single, ‘2 Dates’ heeft uitgebracht en nu al de kans krijgt om zijn debuutshow te geven in ‘Poppodium De Meester’. Hij begon oorspronkelijk met het schrijven van liefdesliedjes, maar heeft nu ook zijn draai gevonden in het maken van hypesongs en storytelling.

Zijn unieke stijl en persoonlijkheid zorgen ervoor dat hij het publiek met veel interesse aan de lijn kan houden. De toekomst is rijp voor Redouan en hij is al aardig op dreef om zijn naam te vestigen in de muziekwereld. We kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor hem in petto heeft.