ECHTE MENSEN

SUPPORT: MARJOLEIN VAN DER HEIDE
Date : 12 / jul / 2019
Time : 19:30 UUR Aanvang: 20.30 UUR , ID verplicht. Huisregels de Meester
Address : Grote zaal Attend on Facebook
Tel : VVK: DEUR €7,- ONLINE: €8,50 | AVONDKASSA €10,-

ECHTE MENSEN

VVK: DEUR €7,- ONLINE: €8,50 | AVONDKASSA €10,-

ECHTE MENSEN

Echte Mensen Foto Wageningen Theater

Biografie Echte Mensen

Echte Mensen opereren op het snijvlak van poëzie en kunstzinnige muziek. Daarbij versterken de poëtische teksten en muziek elkaar wederzijds. Echte Mensen bieden een belevenis die onderscheidend is wat betreft vorm, inhoud en uitvoering. Hun zogeheten performances betitelen ze zelf als “oproeringen”. Het werk van Echte Mensen is zowel tegendraads als hartroerend. Door de intuïtieve samenwerking van deze drie creatieve en ervaren persoonlijkheden ontstaat op het podium een unieke mix. Maar hoe ernstig en eerlijk ook de onderwerpen die Echte Mensen aansnijden, er is ruimte voor een bevrijdende lach, zoals blijkt uit de snedige teksten en de amusante dialogen.

Echte Mensen bestaat uit een drietal ervaren op elkaar ingespeelde vakmensen die ieder in hun eigen disciplines succesvol en gewaardeerd zijn. Mario Withoud, Hans Timmermans en Leon van Egmond hebben tientallen jaren ervaring in de eigen disciplines.

Almeerders zal de naam Mario Withoud wellicht bekend in de oren klinken.
Mario was onder meer Stadsdichter van Almere en schrijver/uitvoerder van De Almeerse Oudejaarsconference.

MARJOLEIN VAN DER HEIDE 

marjolein ivm Meester

Biografie sen

Marjolein van der Heide (Amsterdam, 1984) is zangeres, pianist en componist. Haar muziek is toegankelijk, waardoor je bijna zou vergeten dat je luistert naar liedjes waar lang over nagedacht is en die niet in een half uur in elkaar gedraaid zijn. De teksten gaan niet over oppervlakkigheden. Marjolein zingt in het Nederlands over wat niet gezegd kan worden, over de onmogelijke liefde, de schoonheid van verdriet, de vrede die de dood met zich meebrengt, over de kleurrijke fantasie van een demente oma en over kinderen die de wereld ontdekken. Haar woorden worden bekrachtigd door pianopartijen die soms heftig, dan weer verstild zijn en een landschap vormen waarin de woorden kunnen wonen.

Links
Website Echte Mensen