DE MEESTER X DJ JOSE & CELESTE COPINI

DANS MEE VANUIT JE EIGEN HUIS!
Date : 19 / mrt / 2021
Time : 19:30 UUR Aanvang: 21:00 UUR Huisregels de Meester
Gratis

DE MEESTER X DJ JOSE & CELESTE COPINI

DJ José en Celeste Copini

Al bijna een jaar zitten we in de Corona-malaise. Tijd voor een corona-proof feestje. In de inmiddels 12 jaar dat de Meester jong is hebben wij aardig wat toffe concepten en feesten de revue gepasseerd. Speciaal voor deze reeks hebben wij een aantal DJ’s, producers en organisatoren gevraagd om via de livestream met jullie thuis een feestje te bouwen.


De Meester X DJ José en Celeste Copini
DJ JOSE, bijna 40 jaar ervaring als DJ, ontmoete Celeste in 2018 tijdens zijn werkzaamheden als instructor bij de Pro DJ School in Amsterdam. Na een goed overleg is heeft José aangeboden om haar mentor te worden en zo geschiedde. Inmiddels in Celeste 18 en is, zoals gepland, hun eerste gezamenlijke plaat sinds 12 maart 2021 verkrijgbaar via Beatport. Het betreft een remake van een 80’s disco hit van The Real Thing – “Can You Feel The Force”. Vocals zijn ingezongen door MC Stanford en de remix door Orson Welsh. De eerste collaboration tussen DJ Jose x Celeste Copini – “the Force”.

Door DJ´s te live-streamen kunnen we ook hen een klein beetje door deze zware tijd heen helpen. Maar we doen het ook voor alle liefhebbers thuis, dus ga bij de lichtschakelaar staan en haal je beste dansmoves en dansschoenen uit de kast. Maak van de woonkamer een dansvloer en laat het hele huis weten hoe het er voor de corona er aan toe ging.