COPPERHEAD COUNTY + NICK GUSMAN (USA)

ROCK 'N ROLL MET COPPERHEAD COUNTY & NICK GUSMAN
Date : 29 / okt / 2021
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:00 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 12,00 | VVK DEUR: € 9,00 | VVK ONLINE: € 10,50

COPPERHEAD COUNTY + NICK GUSMAN (USA)

AVONDKASSA: € 12,00 | VVK DEUR: € 9,00 | VVK ONLINE: € 10,50

*Disclaimer: In lijn met de nieuwe corona-maatregelen zal dit evenement enkel toegankelijk zijn op vertoning van een corona bewijs (EU DDC). Hier zal aan de deur op gecontrolleerd worden. Kijk op de website van de Overheid voor meer informatie over het coronabewijs.

Copperhead County wist in korte tijd hun reputatie als serieuze rockband uit het zuiden te verspreiden. Geïnspireerd door Blackberry Smoke, The Outlaws en vele andere klassiekers, weet Copperhead County dat warme zuidelijke gevoel vast te leggen.

Ze weten hoe zuidelijk gesteente bedoeld is.

COPPERHEAD COUNTY

Biografie Copperhead County

Copperhead County wist in korte tijd hun reputatie als serieuze southern rock band uit te bouwen. Geïnspireerd door Blackberry Smoke, The Outlaws en vele andere klassiekers, weet Copperhead County dat warme zuidelijke gevoel vast te leggen.

Ze weten hoe zuidelijk gesteente bedoeld is.

Meestal originele liedjes over alles in het leven, gebracht door Corvin Silvester’s intense en warme stem. Robert van Voorden zorgt voor het typische Copperhead County gitaargeluid EN gevoel. Het orgel van Jordy Duitscher zorgt ervoor dat alles aan elkaar wordt gelijmd zoals het hoort.

Ritmesectie Alex Stolwijk (drums) en Marja Boender (bas & achtergrondzang) zorgen voor de kracht van de nummers om er een prachtige mix van southern rock nummers van te maken.

NICK GUSMAN

Biografie Nick Gusman

Nick Gusman staat voor een avond feest. Met zijn band zorgt ie voor een ongelofelijke sfeer met heerlijke Americana, Country en blues nummers. Al jaren lang zwerft Nick met zijn band door Amerika, speelt op alle plekken die beschikbaar zijn en heeft daarmee een leuke aanhang op weten te bouwen. Zijn muziek zit vol met prachtige teksten, pakkende melodieën en een goed staaltje verhalen vertellen! Iets bijzonders op het podium dus.

In het najaar 2021 gaan we het in Europa meemaken, als hij voor het eerst met zijn gehele band op tour komt. Niet te missen dus, Nick Gusman!