COMEDY TUNES

Comedytunes comedynights want er valt nooit genoeg te lachen!
Date : 10 / nov / 2022
Time : 20:00 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 18,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 13,40 | VOORVERKOOP ONLINE: € 14,90

COMEDY TUNES

AVONDKASSA: € 18,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 13,40 | VOORVERKOOP ONLINE: € 14,90

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight.

Op 10 november zie je de volgende comedians in de line-up:

Arie Koomen
Jacob Spoelstra
Vincent Geers
Patrick Meijer MC

Arie Koomen
Arie Koomen bekend van Arie&Silvester en de Lamas. De laatste jaren speelt Arie door heel Nederland in comedycafes, schouwburgen en op Lowlands. Arie brengt je in een hilarische maffe wereld. Arie is een topper en in staat om kiwi`s en schaamlippen te smeden tot een mooi rond verhaal. Arie is een comedian die absurdistisch hoogbegaafd is.

Jacob Spoelstra
Jacob Spoelstra is een comedian en een gort droge fries. Iets wat keer op keer aanslaat. Deze Fries kan met de simpelste dingen de hele zaal op zijn kop zetten. Jacob heeft al een zeer succesvolle carrière erop zitten, zo heeft hij onder andere gespeeld op Lowlands. Jacob is daarom een comedian die je geregeld kunt zien op een Comedytunes Comedynight.

Vincent Geers.
Vincent Geers is dan wel een brave borst, maar zijn grappen zijn dikwijls gedurfd en confronterend. Hij legt gevoelige plekjes van relaties en onze dagelijkse omgang bloot. Hij weet situaties zo treffend te beschrijven dat er vanzelf grote hilariteit ontstaat. Dit heeft vaak open doekjes tot gevolg. Geen wonder dat Vincent Geers met zijn comedy show vaak te zien is in een show van Comedytunes.

Patrick Meijer
Patrick Meijer is een geboren tukker en een bevlogen stand-upcomedian. Hij speelt al jaren met plezier en succes door het hele land en met zijn onnavolgbare stijl maakt hij ieder optreden tot een comedyfeestje. Van Zwarte Cross tot huiskameroptreden en van Berlijn tot Londen, overal wordt er om hem gelachen. Patrick heeft de lach aan zijn kont hangen en is daarom in Utrecht bekroond tot lachburgemeester. In Utrecht is hij ook één van de vaste gezichten van het Comedyhuis.