COMEDY TUNES

Comedytunes comedynights want er valt nooit genoeg te lachen!
Date : 14 / apr / 2023
Time : 19:30 UUR
Aanvang: 20:30 UUR
Huisregels de Meester
Address : Grote zaal
Tel : AVONDKASSA: € 18,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 13,40 | VOORVERKOOP ONLINE: € 14,90

COMEDY TUNES

AVONDKASSA: € 18,00 | VOORVERKOOP DEUR: € 13,40 | VOORVERKOOP ONLINE: € 14,90

Een avond genieten van een flink dosis humor, door ontspannen op een stoel te zitten!

Op een Comedytunes comedynight zie je altijd drie van de beste comedians van Nederland en een MC die de avond aan elkaar praat. De comedians vertellen in hoog tempo de meest absurde en hilarische verhalen. Je zult merken dat je begin te ontspannen, lachen en dat stresshormonen verdwijnen. Door de maffe verhalen van comedians maak je automatisch endorfine en gelukshormonen aan. Na een avondje Comedytunes Comedynights zul je merken dat je weer buiten staat met een fris en energiek gevoel.

Gun jezelf die volle tank endorfine en dat frisse en energieke gevoel. Koop tickets voor de comedytunes comedynight.

Op 14 april zie je de volgende comedians in de line-up:

Wilko Terwijn
Jeroen Pater
Daan van der Hoeven
Dave Felida

Wilko Terwijn is sinds 1995 stand-up comedian en heeft sindsdien overal wel gespeeld. Van New York tot Lowlands en alles daar tussen. Hij brak door met zijn Oudejaars Stand-up shows op TV en ging het theater in met zijn solovoorstellingen. Hij was een vaste medespeler bij De Grote Improvisatieshow, deed veel radio en nog veel meer achter de schermen. Hij is één van de vaste hoofdschrijvers van de Comedy Central Roasts en deed dat ook voor Minister President Mark Rutte en zijn Correspondents Dinner. Ondanks de talloze TV projecten en zijn werk als Creative Executive bij PnPMedia is stand-up comedy nog steeds zijn eerste liefde en treedt hij met grote regelmaat op in het land.

Jeroen Pater
Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland. Zo behoorde hij onder andere tot de Comedy Explosion. Jeroen is een bezig bij. Zo is hij oprichter van de Utrechtse comedy club het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Het grootste Comedyfestival van de Benelux. Naast organiseren straalt deze comedian op het podium ook één en al ervaring uit.

Daan van der Hoeven
Daan is een opkomend talent in het Comedy en Cabaret wereldje, bij wie je direct een enorme eigenheid voelt. Winnaar van de Comedy Slam publieksprijs 2015, de Delft Talent Comedy Award 2015 en inmiddels finalist van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival 2016. Jong, lief en naïef, maar ook ongeduldig en onzeker. Zoekende. Hij mag dan wel uit de sleutelstad komen, de sleutel tot geluk heeft hij nog niet gevonden. Duidelijkheid wel. Vooral in wat hij níet wil in het leven. Daan is meeslepend in zijn zoektocht naar geluk. Aan u de eer om te ontdekken hoe ver hij al gekomen is.

Dave Felida
Dave Felida is een zeldzaam beest. Een bonkige mutant, tegelijk uit de prehistorie en de toekomst. Zijn persoonlijkheid is een combinatie van onschuld en perversiteit. Dave is lid van Knock Out Comedy Crew, bracht de meest creatieve grap bij Dutch Roast Battles 2011 in zijn battle tegen Arie Koomen in Comedy Cafe Amsterdam en speelde op het Utrecht International Comedy Festival.
Dave Felida won zowel de jury- als publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival 2020.

Dave Felida won zowel de jury- als publieksprijs op het Leeuwarder Cabaret Festival 2020.